LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Landgoed  >  100 jaar ontmoetingenReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Herleef de historie van Landgoed Huize Bergen

In 1916 werd de huidige Villa van Huize Bergen op het landgoed gebouwd. Ontelbare ontmoetingen, prachtige bijeenkomsten en vele memorabele gebeurtenissen hebben er in de afgelopen jaren plaatsgevonden in dit monumentale pand.

Ook nu, 100 jaar later, wordt er nog dagelijks volop gebruik gemaakt van de stijlvolle vertrekken, die in 1916 zo zorgvuldig waren ingericht.

Wij nemen u dit jaar graag mee op een reis door de tijd. Herleef de historie van het landgoed, ontdek de verloren geheimen van het landhuis en ga mee terug in de tijd, terug naar de tijd van de familie van Beuningen - Fentener van Vlissingen.  

HuiZE Bergen - 100 Verhalen

Ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan van de Villa van Landgoed Huize Bergen in 2016 is er een prachtig interactief boek uitgebracht die de historie samenbrengt. Het boek omvat 100 verhalen over Landgoed Huize Bergen en is geschreven door Ton de Jong.

“De wereld is anders achter de poort van Landgoed Huize Bergen” schreef De Jong in zijn brief aan het begin van het project. Een jaar of tien geleden kwam hij voor het eerst op Landgoed Huize Bergen. Inmiddels vele uren historisch onderzoek, schrijfwerk en fotograferen later ligt er een uitgave van 200 pagina’s. Veel fotomateriaal wordt afgewisseld met korte pakkende verhalen. 


Speciale digitale content

Bijzonder is dat het jubileumboek is voorzien van speciale techniek waardoor er digitaal extra beelden, audio en verhalen beschikbaar zijn. Dutch Rose Media verzorgde deze augmented reality toevoeging waarmee foto’s tot leven komen. Wie de geschiedenis van Landgoed Huize Bergen zelf van dichtbij wil herleven kan de interactieve wandelroute ‘Herleef Huize Bergen’ lopen via de app Knooppunt Vught.

Boek kopen

Deze uitgave wordt te koop aangeboden via Landgoed Huize Bergen voor € 20,95. U kunt een bestelling plaatsen via de receptie. Mail naar welkom@huizebergen.nl of bel 0736580400.  


100 JAAR LANDGOED HUIZE BERGEN  -  100 JAAR ONTMOETINGEN

1916  - 2016