LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Bedrijf  >  EIGENTIJDSERFReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Verblijf in de kracht van de natuur

EIGENTIJDSERF, een bruisende plek en altijd volop in ontwikkeling.

Met het hoofd in de wolken en de voeten stevig op de grond word je op deze locatie uitgedaagd om met behulp van de intelligentie van de natuur te zoeken naar het juiste eindresultaat. Samenkomen en werken aan succesverhalen voor persoon én organisatie. Een verblijf op EIGENTIJDSERF is waardevol werken én ontspannen. Het tempo van de maatschappij komt steeds hoger te liggen. Meer flexibiliteit zit in het verwachtingspatroon en er is vraag naar meer resultaat en het behalen van hogere doelstellingen.

Wij willen bij EIGENTIJDSERF ruimte creëren voor het behalen van deze doelstellingen, maar wel met de juiste balans in werktijd én eigentijd. Oog voor elkaar en jezelf ten behoeve van een beter resultaat voor persoon én organisatie. De natuur is raadgever gedurende het gehele verblijf, want wij geloven dat achter al dat ontspannen groen een bron van wijsheid en innovatie schuil gaat die bijdraagt aan vindingrijke oplossingen. Een locatie die de kracht en wijsheid van de natuur laat zien, een beleving die uitnodigt tot ontmoeting.

Rustig gelegen aan de rand van Westelbeers (Oirschot) vind je EIGENTIJDSERF omringd door een bostuin van ruim 7 hectare. Hier liggen verschillende uitdagende gebieden voor break-outs, heisessies en outdoor activiteiten zoals de Spotter, de Tuintent, het Belevingspad en in de toekomst een echte kruidentuin In 11 kleurrijke zalen is ruimte voor groepen van 2 tot 140 personen en overnachten is mogelijk in 70 één en tweepersoons kamers. 

Ontdek de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven, een vruchtbare plaats midden in de natuur van de Brabantse Kempen.

Opbrengsten komen ten goede aan ideëel doelen via de Joannes Bosco Stichting. Met een bijeenkomst bij EIGENTIJDSERF draagt een organisatie dus direct iets bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.


www.eigentijdserf.nl