LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > BedrijfReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Het Bedrijf

Landgoed Huize Bergen beschikt over zalen en hotelkamers en biedt uitgebreide faciliteiten voor één- of meerdaagse bijeenkomsten (cursussen, trainingen, vergaderingen, presentaties etc.)
Het landgoed beschikt over 18 conferentiezalen voor groepen van 5 tot 200 personen. Daarnaast zijn er diverse kleinere werkruimtes waar deelnemers op zichzelf of in subgroepen onderdelen kunnen uitwerken. De gasten kunnen op verzoek beschikken over vrijwel iedere technische voorziening die men wenst en zijn er verschillende zaalopstellingen mogelijk.
In het restaurant wordt een uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet geserveerd. ‘s Avonds bieden wij onze gasten een gevarieerd dagmenu, bestaande uit 3 gangen. De bar is een ideale plek om te ontspannen en om de dag gezellig af te sluiten. De bar is trendy maar toch stijlvol ingericht en bij de vaste gasten bekend om zijn gezelligheid tot in de late uurtjes.
Het 7,5 ha. bosrijke park rondom Landgoed Huize Bergen biedt mogelijkheden voor uiteenlopende outdoor-activiteiten onder deskundige leiding. Teambuilding/attitude trainingen en organisation development zijn kernwoorden voor deze activiteiten.

Ook voor feesten; een bruiloft, een familie- of bedrijfsfeest biedt het landgoed een passende locatie met een stijlvolle ambiance, een huiselijke sfeer en een hartelijke gastvrijheid. De Villa en het Koetshuis lenen zich uitermate goed voor een feestelijke bijeenkomst, van een huwelijksfeest tot een familie diner, maar ook voor muziekevenementen in een huiselijke sfeer. Wij verzorgen graag een feest naar uw wensen.

Landgoed Huize Bergen beschikt over 50 eenpersoonskamers, 21 tweepersoonskamers, 8 luxe tweepersoonskamers en 1 bruidssuite. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet en TV.