LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Zakelijk  >  ConferentiehotelReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Conferentiehotel in het groen

Een conferentie bij Landgoed Huize Bergen staat garant voor een rustgevend verblijf in een authentieke ambiance. Uw zakelijke bijeenkomst wordt op gastvrije en professionele wijze verzorgd door het hartelijke team van conferentiehotel Landgoed Huize Bergen. Op het stijlvolle landgoed van 7ha groot staan 7 gebouwen verspreid, dit zorgt ervoor dat uw bijeenkomst in alle privacy plaats vindt. Laat u verrassen door de huiselijke sfeer en onze energieke werkwijze; het zal u aan niets ontbreken.

Een stijlvol conferentiehotel

Landgoed Huize Bergen, gesitueerd vlakbij Den Bosch, kent een rijke geschiedenis. Zodra u binnenkomt in de authentieke Villa proeft u de sfeer van vroeger; de rijk gedecoreerde conferentieruimtes, de originele details en het uitzicht op de eeuwenoude bomen. Een huiselijk en warm hotel voor stijlvolle conferenties.

break in de natuur rondom het conferentiehotel

Het park biedt vele mogelijkheden voor actieve breaks. Het uitgestrekte groene grasveld is het perfecte landschap voor een verrassende workshop schapendrijven, of een intensieve training met een paardencoach. De nodige ontspanning tijdens uw conferentie is ook van groot belang; kom tot rust bij het water op het Vogeleiland, geniet van een overheerlijke picknick met streekproducten uit Brabant, luister naar het fluiten van de vogels, het geluid van een eekhoorn die wegschiet…

Advies & Reserveren

Heeft u hulp nodig bij de invulling van uw bijeenkomst of heeft u vragen over Landgoed Huize Bergen als conferentiehotel dan denken wij graag met u mee. Voor advies neem contact op met Sophie, Lian of Sjeel van onze afdeling reserveringen via +31 (0)73 658 04 00 of mail naar welkom@huizebergen.nl. Ook kunt u gebruikmaken van de reserveringsmodule links op deze pagina.