LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl >Reserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Indoor Brabant

EN | NL 

extra lang Genieten van Indoor Brabant
met een hotelovernachting in regio den bosch 

Van 9 t/m 12 maart staan de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch weer helemaal in het teken van de paardensport. Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters uit de hele wereld hun kunnen tijdens de 49e editie van Indoor Brabant. 


    arrow   RESERVEER DIRECT ONLINE uw hotel tijdens indoor brabantHotelovernachting

Combineer uw bezoek aan Indoor Brabant met een hotelovernachting bij Landgoed Huize Bergen. Na een heerlijke nachtrust kunt u gaan genieten van een prachtige hippische programma met shows en wedstrijden op het hoogste niveau. Een stijlvol verblijf op een steenworp afstand van de Brabanthallen Den Bosch.

Check-in is mogelijk tussen 14:00 en 22:00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11:00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out.  

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd in de stijlvolle eetkamers van de centraal gelegen Villa. Indien gewenst kunt u deze toevoegen aan uw reservering.  

Reserveren

U kunt gemakkelijk en direct online reserveren via de module aan de linkerzijde. Voor vragen kunt u contact op nemen met onze afdeling reserveringen via 073 658 0415 of per mail via reserveringen@huizebergen.nl. 

Meer Indoor Brabant 

Voor meer informatie over Indoor Brabant 2016, een uitgebreide programma of  de mogelijkheid voor het bestellen van kaarten vindt u op www.indoorbrabant.nl.

Bereikbaarheid Brabanthallen

U vindt Hotel Landgoed Huize Bergen op 10 minuten afstand van de Brabanthallen wanneer u gebruik maakt van eigen vervoer per auto. Reist u liever met het openbaar vervoer naar Indoor Brabant dan is dit ook mogelijk. U vindt station Vught op loopafstand van het hotel, vanaf hier vertrekt er ieder half  uur een trein naar Den Bosch Centraal station. Met de taxi? Laat het ons weten, wij helpen u graag met reserveren van deze service.