LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > LandgoedReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

HET landgoed

Landgoed Huize Bergen beschikt over een prachtige natuurrijke omgeving in de vorm van een 7,5ha groot park met een vijver en een vogeleiland. Verspreid over het Landgoed liggen een zevental gebouwen, waaronder de monumentale Villa en het Koetshuis. 

De Villa en de andere gebouwen bieden u de mogelijkheid om in alle privacy en comfort te vergaderen, een training te verzorgen of op een andere manier zakelijk samen te komen. De stijlkamers in de Villa zijn smaakvol en naar authentieke stijl ingericht. Op de parterre van de Villa bevinden zich de eetzalen en de bar. Tijdens uw verblijf op Landgoed Huize Bergen speelt de Villa een centrale rol; hier kunt u genieten van het ontbijt, de lunch en het diner. Daarnaast kunt u te allen tijde gebruik maken van onze sfeervolle bar en bij goed weer kunt u genieten van het betoverende uitzicht vanaf het bordes. 

Het Koetshuis is de plek op het Landgoed waar u samen met familie, vrienden of collega‚Äôs kunt genieten van een borrel, een uitgebreid diner of een compleet verzorgd feest. 

Overnachten behoort ook tot de vele mogelijkheden die Landgoed Huize Bergen rijk is. We beschikken over een 80-tal comfortabele kamers, waaronder ook 8 luxe hotelkamers in het Koetshuis en een romantische bruidssuite.