LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl >Reserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Paaslunchluxe 3 of 4 gangen paaslunch
Onbezorgd genieten tijdens de paasdagen 

Ook dit jaar is het weer mogelijk om samen de paasdagen te vieren bij Landgoed Huize Bergen. Op 1e paasdag 16 april 2017 serveren wij een luxe 3 of 4-gangen paaslunch in de Villa. Kom onbezorgd genieten van een uitgebreide paaslunch en ga met de kinderen nog even paaseieren zoeken op het landgoed.


3-gangen Paaslunch

29,50 per persoon / wijnarrangement 15,50 per persoon

4-gangen paaslunch

34,50 per persoon  / wijnarrangement 21,00 per persoon

Kinderen

Voor kinderen is er een aangepast menu. U reserveert deze paaslunch voor kinderen van 1 t/m 3 jaar gratis en vanaf 4 t/m 10 jaar voor € 15,75.

Ontvangst 

Wij ontvangen u graag tussen 12:00 uur en 13:30 uur voor aanvang van de lunch. Natuurlijk selecteren wij graag voor u een aantal bijpassende wijnen. Een wijnarrangement serveren wij al vanaf € 15,50 per persoon.

Menu

Voor Pasen wordt een speciaal paasmenu samengesteld. Uiteraard houden wij graag rekening met uw dieetwensen. download paasmenu

Eieren zoeken op het landgoed

Ook bij Landgoed Huize Bergen is de paashaas langs geweest! Voor de kleintjes heeft hij paaseieren verstopt in de tuin van de Villa. Na afloopt mag er voor ieder kind een mandje chocolade eitjes mee naar huis. 

PrivE stijlkamer

Bent u met een groot gezelschap en wilt u in alle rust samen genieten van de heerlijke lunch dan is het mogelijk een privé stijlkamer te reserveren. Dit is al mogelijk vanaf 12 personen. Vraag ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.  

Reserveren paaslunch

Bent u met een groot gezelschap, reserveer dan tijdig uw paaslunch zodat wij u en uw gasten een geschikte tafel kunnen garanderen. Uw reservering kunt u aan ons doorgeven via +31(0)73 658 04 15 of per mail via reserveringen@huizebergen.nl. Wij horen graag met hoeveel volwassenen en kinderen u komt genieten van de paaslunch en met welke dieetwensen wij voor u rekening kunnen houden.

Overnachten

Wilt u er een speciaal paasweekend van maken en op 2e paasdag de historische binnenstad van Den Bosch bezoeken reserveer dan direct online een van onze speciale hotelarrangementen.

 

U vindt Landgoed Huize Bergen op een prachtig landgoed aan de rand van Vught. Hier, op een steenworp afstand van Den Bosch, kunt u in een intieme setting genieten van een goed verzorgde paaslunch. Waan u terug in de tijd van de voormalig bewoners. Een hartelijk ontvangst, stijlvolle salons en een huiselijke sfeer mogen daarbij niet ontbreken. Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant en nabij de A2 Eindhoven - Den Bosch. Parkeren doet u gratis op het landgoed en ook elektrisch laden van uw auto is mogelijk.