LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > ReserverenReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

reserveren


Geachte gast,

Het reserveringsteam heet u van harte welkom op Landgoed Huize Bergen. Warme service, flexibiliteit en maatwerk dragen bij aan een energiek samenkomen op het Landgoed. Wij zorgen met veel plezier voor een goede voorbereiding, zodat uw bijeenkomst of hotelverblijf soepel verloopt en exact naar uw wensen is ingedeeld. 

Wij bieden u de mogelijkheid om uw hotelkamer reservering bij Landgoed Huize Bergen direct te plaatsen middels de reserveringsmodule die u aan de linkerkant van de website kunt vinden. Ook kunt u hier gebruik maken van het aanvraagformulier voor bijeenkomsten.

  arrow   RESERVEER DIRECT 

Uiteraard is het mogelijk telefonisch of per mail contact op te nemen met ons reserveringsteam via 073-6580400 en reserveringen@huizebergen.nl.

Een huiselijke en energieke bijeenkomst in een authentieke en stijlvolle ambiance; dat is waar Landgoed Huize Bergen voor staat.Wij helpen u graag verder!Met hartelijke groet,

Team Reserveringen

Lonneke, Lian, Sophie, Sjeel, Nikki & Hanna