LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Zakelijk  >  Workshops & TeambuildingReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Teambuilding en ontspanning op het Landgoed


Conferentiehotel Landgoed Huize Bergen en zijn omgeving lenen zich uitstekend voor diverse teambuildings– en ontspanningsactiviteiten. Het uitgestrekte groene park is een prachtig decor voor vele creatieve en actieve breaks. Ons reserveringteam helpt u graag met het zoeken naar een activiteit die perfect past binnen uw programma.

ALS ÉÉN SCHAAP OVER DE DAM IS

Het begrip communicatie wordt onderzocht in een ongewone context, namelijk buiten met Border Collies en schapen in plaats van binnen aan tafel! De vele bomen en de oppervlakte van de tuin maken het in ieder geval niet gemakkelijk. In deze workshop wordt de training van een Border Collie voor het drijven van schapen gebruikt om een team in zijn eigen 'communicatiespiegel' te laten kijken. Schapendrijven is een typisch staaltje teamwerk en geeft inzicht in de manier waarop er wordt gecommuniceerd, bovendien zorgt deze workshop voor veel hilariteit. 
Duur: 1 dagdeel

EEN SCHOT IN DE ROOS

Met een workshop boogschieten ga je heel even terug naar de tijd van Wilhelm Tell en Robin Hood. De uitstraling van het landgoed is uitermate geschikt voor deze leuke buitenactiviteit. Ontdek meer over de technieken van het handboogschieten en oefen met verschillende type bogen. Verbeter aan de hand van de instructies je schiethouding tijdens de oefensessies en verzamel daarna met je team of individueel de meeste punten met een schot in de roos. 
Duur: 1,5 uur 

Een Bossche bal

Een sportieve onderbreking met wedstrijd element! U kunt bij aankomst op de golfbaan genieten van een Bossche bol en koffie of thee, waarna u samen met een professionele instructeur de baan op gaat. In korte tijd leert u hier alle beginselen van de golfsport en zult u strijden om de prijs. Wie van u heeft de beste swing?
Duur: 2,5 uur incl. ontvangst

Een frisse duik

Enkele decennia geleden was natuurbad ‘De Ijzeren man’ in Vught nog eigendom van de oudbewoners van de Villa. De Ijzeren man is een prachtig meer, waar u in alle rust kunt zwemmen, ontspannen kunt liggen op het zandstrad en kunt genieten van de omringende natuur. Een verfrissende break!
Duur: naar wens, de gehele dag 

Paardenkracht

Via het paard komen we met elkaar in gesprek over dingen die we dagelijks tegenkomen. Deelnemers worden zich bewust van hun eigen gedachten, gedrag, overtuigingen, intenties en verwachtingen op hun omgeving. De reactie van het paard is zeer verhelderend en geeft input voor verdere persoonlijke ontwikkeling. U leert elkaar eens op een hele andere manier kennen!
Duur: 1 dagdeel of 1 gehele dag

Glashelder

De deelnemer met de langste adem blaast het grootste glas! U leert binnen enkele uren alle ins – en outs van het glasblazen. De glasblazer gaat eerst in op het maken van glas en de verschillende soorten glas. Vervolgens wordt er een indrukwekkende introductieshow gegeven, waarna u zelf een kunstwerkje kunt blazen.
Duur: 1 uur tot maximaal 3 uur

Voor de fijnproever

Heeft u een neus voor bijzondere wijnen? Onze wijnleverancier neemt u mee langs diverse wijngebieden, wijnhuizen en uiteenlopende en verrassende smaken. Aan het einde van deze proeverij heeft u in de eerste plaats genoten van een variatie aan mooie wijnen en in de tweede plaats een stukje basiskennis opgedaan over wijn. Wijn geldt immers niet voor niets als een van de basisbehoeften voor een Bourgondisch Brabants leven!
Duur: 1,5 uur

In vogelvlucht

Een professionele valkenier stelt u voor aan de diverse roofvogels en legt uit wat zij moeten doen om te overleven in de natuur en wat de rol van een valkenier inhoudt. Tijdens het vliegen worden de specifieke kenmerken van de vogels benadrukt: de geruisloze vlucht van de oehoe, de snelle en suizende vlucht van de valk, de stoere en luie arend, de sluwe buizerd en de wonderschone en vertederende uil. Na de demonstratie is de valkeniershandschoen voor u; onder toezicht van de valkenier roep u de vogels terug, waarna zij weer veilig zullen landen op uw hand.
Duur: 1 tot 1,5 uur

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Omschrijf ons uw wensen en wij denken graag met u mee naar een juiste invulling van uw programma. Prijzen van alle workshops zijn op aanvraag.