LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Reserveren  >  Arrangementen AgendaReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Agenda

culinair
Culinair arrangement

Bent u een liefhebber van culinair genieten, fantastische wijnen en wilt u er twee dagen tussenuit? Dat kan met het Culinair Arrangement bij Landgoed Huize Bergen.

Meer informatie »

ontspannen
herfst arrangement

Het heerlijk herfst arrangement speciaal voor de maanden oktober en november. Dan kunt u in ons hotel genieten van dit prettig geprijsde arrangement inclusief ontvangst met lokale lekkernij.

Meer informatie »

shoppen
Shop arrangement

Hippe conceptstores, trendy modewinkels en mooie boetiekjes. Shoppen in 's-Hertogenbosch is shoppen in een uniek cultuurhistorisch decor, zowel in de grotere winkelstraten als in de sfeervolle zijstraatjes.

Meer informatie »

december
Kerstborrel

Er is alweer bijna een jaar voorbij en de feestdagen staan voor de deur, dit is een mooie gelegenheid om uw personeel of relaties te trakteren op een gezellige borrel of een heerlijk decemberdiner. Het jaar 2017 afsluiten in stijl kan bij Landgoed Huize Bergen.

Meer informatie »

december
zakelijk december diner

Er is alweer bijna een jaar voorbij en de feestdagen staan voor de deur, dit is een mooie gelegenheid om uw personeel of relaties te trakteren op een heerlijk decemberdiner rond Kerst.

Meer informatie »

17 december
PRE-kerstdiner

Geen tijd met Kerst maar wel met vrienden of familie heerlijk in stijl dineren? Dan biedt het PRE-kerstdiner op 17 december uitkomst om toch samen alvast het behaaglijke kerstgevoel te ervaren terwijl u geniet van een 4- of 5-gangen diner.

Meer informatie »

Feestdagen
Kerstarrangement

Ieder jaar hopen we toch allemaal stiekem een beetje op een witte Kerst. Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u tijdens de feestdagen het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van dennenbomen geven uw hotelverblijf alles voor onvergetelijke feestdagen.

Meer informatie »

24 december
Kerstdiner Kerstavond

Rustig samen of met vrienden genieten van de kerstdagen? Kies dan voor een diner in de sfeervolle Villa op kerstavond.

Meer informatie »

25 & 26 december
Kerstdiner 1e & 2e Kerstdag

Geen dagenlange voorbereidingen maar alleen maar genieten van een heerlijk diner in goed gezelschap? Dit jaar kunt u ook tijdens de feestdagen komen genieten van een kerstdiner in de sfeervolle Villa.

Meer informatie »

21 t/m 29 oktober
Dutch Design Week Eindhoven

Van 21 t/m 29 oktober 2017 presenteert Dutch Design Week op 100 locaties in Eindhoven processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers. Kom je verwonderen, verbazen of vergapen. Doe inspiratie op voor eigen antwoorden, en laat alles bezinken met een overnachting op een landgoed.

Meer informatie »


Voorgaande items »