LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Feestelijk  >  BabyborrelReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Babyborrel

Een babyborrel op Landgoed Huize Bergen, gelegen nabij Den Bosch in Brabant, staat garant voor intimiteit, huiselijkheid en een uitmuntende service. U viert dat u de trotse ouders bent geworden van een prachtige zoon of dochter; een gedenkwaardig moment in uw leven. De maanden voorafgaand aan het feest zijn betoverend, maar ook inspannend. Het gastvrije team van Huize Bergen maakt het u daarom graag gemakkelijk op deze dag. Alles wordt compleet verzorgd, zodat u niets anders rest dan te genieten van de sfeer, uw dierbaren en natuurlijk uw kleine wonder.

Landgoed Huize Bergen beschikt over diverse authentieke gebouwen en stijlvolle kamers waar uw kraamfeest kan plaatsvinden. De monumentale Villa heeft een intiem karakter en is uitermate geschikt voor een feestelijk samenzijn in kleine kring. De in de Villa biedt een prachtig uitzicht op het lommerrijke park met zijn eeuwenoude bomen. Wij maken de openhaard graag voor u aan op frisse dagen en als de zon schijnt kunt u buiten genieten van een hapje en een drankje op het bordes.

Het oude Koetshuis leent zicht uitstekend voor feesten van grotere omvang en biedt ook de mogelijkheid om na het feest te overnachten. Landgoed Huize Bergen beschikt over 80 hotelkamers, wat niet alleen het verblijf voor genodigden die van ver komen kan veraangenamen, maar ook rust aan uzelf kan bieden. Geniet na van het kraamfeest in onze sfeervolle Koetshuiskamers; wij verrassen u in de ochtend graag met een overheerlijk ontbijt op bed. Het ultieme genieten; samen met uw kersverse gezin!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij het hartelijke team van Landgoed Huize Bergen staat service en oog voor detail hoog in het vaandel. Wij bieden u een ruime keuze aan mogelijkheden, van cupcakes tot fingerfood tot een compleet verzorgd diner. De vraag die ons bezig houdt is ‘Wat kunnen wij voor u betekenen? Heeft u speciale wensen voor uw babyborrel? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee om uw verblijf op ons Landgoed onvergetelijk te maken. U kunt ten allen tijden vrijblijvend contact opnemen met ons reserveringsteam.