LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | ENReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Bijzondere vergaderlocatie op steenworp afstand van Den Bosch

U vindt de bijzondere locatie van Landgoed Huize Bergen rustig gelegen aan de rand van Vught in Brabant. Nabij het historische centrum van Den Bosch en centraal ten opzichte van Eindhoven, maar toch midden in het prachtige groen. 

van stijlkamer tot verborgen verblijf 

Op het landgoed van ruim 7,5 hectares zijn diverse bijzondere vergaderlocaties die u kunt ontdekken. Zo kunt u samenkomen met een klein gezelschap in de monumentale Villa, uw gasten inspireren tijdens een congres in de Pauw of vergaderen in het Verborgen Verblijf. 

De in totaal ruim 20 vergaderzalen hebben een capaciteit van 2 tot 160 personen. Verschillende gebouwen bevinden zich op het landgoed en maken het mogelijk de privacy te bieden die gewenst is. In het zalenoverzicht kunt u proeven van de verschillende sferen en vindt u meer informatie over details en zaalcapaciteit. Voor een- of meerdaagse bijeenkomsten zijn er speciale vergaderarrangementen samengesteld. Voor net wat meer kunt u deze aanvullen met diverse extra's, kies bijvoorbeeld voor een after-lunch dip pakket, een ludieke workshop in het park of fingerfood-arrangement. 

ontwaak door het gefluit van vogels

Heeft u een meerdaagse bijeenkomst of wenst u te overnachten dan kunt u kiezen uit een van onze 80 hotelkamers. Alle kamers hebben een moderne uitstraling maar met een knipoog naar de historie van het landgoed. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in de eetzaal waarna u uitgerust kunt starten met uw dag. Speciaal voor de vrouwelijke gast hebben wij dameskamers ingericht, waar u kunt genieten van net dat beetje extra comfort. ontdek meer

Joannes Bosco Stichting 

Niet alleen de sfeer, de zalen en de energie maken deze vergaderlocatie bijzonder, ook de ideele achtergrond. Met een bijeenkomst bij Landgoed Huize Bergen draagt u namelijk direct iets bij aan een maatschappelijk verantwoorde omgeving. De opbrengsten uit de exploitatie van Landgoed Huize Bergen komen ten goede aan de Joannes Bosco Stichting en daarnaast is de vergaderlocatie ook nog bijzonder groen. Sinds 2011 zijn wij gecertificeerd met Green Key Goud, het  duurzaamheidskeurmerk voor de vergader- en recreatiebranche.  

Hoe bijzonder wilt u het hebben?

Een picknick bij de vijver, een geheime vergadering op het Vogeleiland of een workshop schapendrijven in het park? Veel is mogelijk en wij horen het graag. Heeft u vragen of wilt u een reservering maken dan helpen wij u graag verder. Uw wensen voor een bijeenkomst kunt u doorgeven via het reserveringsformulier aan de linkerzijde of natuurlijk per mail of telefonisch.