LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Zakelijk  >  Conferentiehotel  >  CongrescentrumReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Congrescentrum Landgoed Huize Bergen

Congrescentrum Landgoed Huize Bergen ligt verscholen in het groen, met de A2 en de stad ’s-Hertogenbosch op een steenworp afstand. Landgoed Huize Bergen creëert met veel plezier een huiselijk en stijlvol karakter voor uw congres. De 7 gebouwen die verspreid liggen over het uitgestrekte Landgoed bieden de rust waar een congres om vraagt. Het hartelijke en energieke team van Huize Bergen stelt graag een programma op maat voor u samen, zodat u terug kunt kijken op een effectief en waardevol congres.

Congrescentrum met een warm hart

De authentieke Villa werd vroeger bewoond door het sociaal bewogen echtpaar Van Beuningen – Fentener – van Vlissingen. Het echtpaar had een groot hart en stelde hoge prioriteit aan het helpen van hun medemens. Dit gedachtegoed is nog altijd behouden gebleven tot op de dag van vandaag. De opbrengst van een congres bij Landgoed Huize Bergen komt volledig ten goede aan ideële doelen van de Joannes Bosco Stichting. Voor meer informatie zie www.joannesboscostichting.nl.


Teambuilding en ontspanning in het groen

Congrescentrum Landgoed Huize Bergen en zijn omgeving lenen zich uitstekend voor diverse teambuildings– en ontspanningsactiviteiten. Begin uw dag goed met een verkwikkende wandeling op de Vughtse Heide, laat u eens verrassen door een inspirerende workshop schapen drijven of proef onder begeleiding bijzondere wijnen in onze sfeervolle wijnkelder. De mogelijkheden zijn eindeloos; we adviseren u graag.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Het team van Landgoed Huize Bergen streeft naar perfectie. Wij informeren u graag over de uitgebreide service die wij u kunnen verlenen, maar wat nog belangrijker voor ons is; wat kunnen wij eigenlijk voor u betekenen? Heeft u specifieke wensen? Zaken die niet standaard zijn, maar voor u wel van groot belang? Wij vernemen het graag, zodat wij hier gehoor aan kunnen geven en de effectiviteit van uw congres kunnen optimaliseren.