LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Feestelijk  >  FamiliefeestReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Het prachtige Landgoed Huize Bergen biedt u de perfecte omstandigheden voor een feestelijk samenkomen met uw familie. Het landgoed biedt veel privacy, zodat u het gevoel heeft dat u en uw familieleden voor een dag grootgrondbezitters zijn. De ruimte en de sfeervolle ambiance bieden een keur aan mogelijkheden om uw familiefeest op het landgoed een sprankelende invulling te geven.


Landgoed Huize Bergen; een sfeervolle feestlocatie

Het Koetshuis, wat dateert uit 1916, is uitermate geschikt voor een sfeervol feest en de authentieke Villa biedt daarnaast intieme ruimtes voor kleine gezelschappen. Landgoed Huize Bergen, gelegen nabij Den Bosch in Brabant, stelt u ook in de gelegenheid om met uw gezelschap te overnachten tegen verschillende aantrekkelijke tarieven in een van de 80 hotelkamers. Na alle feestelijkheden kunt u de volgende ochtend nagenieten bij een uitgebreid ontbijt in een van onze stijlkamers in de Villa of buiten op het bordes.


Uw wensen voor uw familiefeest

Het team van Huize Bergen kenmerkt zich door het creëren van sfeer en warmte; hartelijke service en oog voor detail. Graag vernemen wij van u wat uw wensen zijn, zodat wij een dag voor u kunnen samenstellen die onvergetelijk is. Onze chef-kok Marcel stelt graag een menu samen voor uw familie. Daarnaast denken wij graag mee over de aankleding van uw feest, de indeling van de ruimte en eventuele muzikale optredens. In de loop der jaren hebben wij een aantal zeer professionele ‘leveranciers van het huis’ verzameld die onze gasten keer op keer weer weten te verrassen. Een jazzkwartet of popmuziek? Rode bloemen of toch liever roze? Uw wensen en uw plezier staan centraal bij ons!