LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Feestelijk  >  FeestdagenReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

KERSTBORREL - EINDEJAARSDINER - KERSTDINER
StijlvolLE DECEMBERBIJEENKOMST bij Landgoed Huize Bergen 

Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u in december het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van dennenbomen geven uw samenkomen alles voor een onvergetelijke feestdagen.

bekijk onze december arrangementen:

PRE-kerstdiner 17 december

Geen tijd met Kerst maar wel met vrienden of familie heerlijk in stijl dineren? Dan biedt het PRE-kerstdiner van Landgoed Huize Bergen uitkomst om toch samen alvast het behaaglijke kerstgevoel te ervaren terwijl u geniet van een 4- of 5-gangen diner. Mogelijk op 17 december.

Meer informatie »

KerstdinerS 24,25,26 december

Geen dagenlange voorbereidingen maar alleen maar genieten van een heerlijk diner in goed gezelschap? Dit jaar kunt u ook op kerstavond en 1e kerstdag genieten van een kerstdiner in de sfeervolle Villa.


Meer informatie Kerstdiners »

Kerst HOTELarrangement

Ieder jaar hopen we toch allemaal stiekem een beetje op een witte Kerst. Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u tijdens de feestdagen het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de openhaard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van dennenbomen geven uw hotelverblijf alles voor een mooie Kerst.

Meer over het kerstarrangement »

eindejaarsdiner

Er is alweer bijna een jaar voorbij en de feestdagen staan voor de deur, december is een mooie gelegenheid om uw personeel of relaties te trakteren op een heerlijk eindejaarsdiner rond Kerst.

Meer informatie »

Kerstborrel

Er is alweer bijna een jaar voorbij en de feestdagen staan voor de deur, december is een mooie gelegenheid om uw personeel of relaties te trakteren op een gezellige borrel of een heerlijk decemberdiner. Het jaar 2017 afsluiten in stijl kan bij Landgoed Huize Bergen tot en met 25 december.

Meer kerstborrels »

 


IdeEle doelen 

Een mooie bijkomstigheid is dat opbrengsten uit de exploitatie van Landgoed Huize Bergen ten goede komen aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest daarbij bewust voor projecten in Brabant gericht op de ontwikkeling van jongeren die wel een 'steuntje in de rug' kunnen gebruiken. Wij vertellen u hier graag meer over of kijk op www.joannesboscostichting.nl.