LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Feestelijk  >  FeestlocatieReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

STIJLVOLLE FEESTLOCATIE nabij Den Bosch
U zoekt een feestlocatie voor een bijzonder moment?

Ervaar uw onvergetelijke dag op onze prachtige feestlocaties. Het prachtige landgoed biedt u de perfecte omgeving voor een feestelijk en onbezorgd samenkomen. Hier kunt u ontspannen genieten van uw feest in een stijlvolle, warme ambiance. Hier vindt u de meest bijzondere en unieke feestlocatie van Brabant.

uw feestlocatie op maat

Het gastvrije team van Landgoed Huize Bergen ontvangt u en uw feestgasten op hartelijke wijze en speelt graag in op uw specifieke feestlocatie wensen. Of het nu gaat om een memorabel jubileum, surprise verjaardag, intiem kraamfeest of bruisend personeelsfeest; wij streven ernaar om elk feest zijn unieke karakter te geven.

Samen met u kijken wij dan ook graag naar de specifieke wensen voor de feestlocaties. Landgoed Huize Bergen heeft in de loop der jaren een aantal professionele ‘leveranciers van het huis’ verzameld, die allen iets bijzonders kunnen toevoegen aan uw droomfeest; van een sprankelende workshop tot stijlvolle decoratie.  Alles is mogelijk; zolang u maar geniet!

Brochure feestlocatie

Download hier de uitgebreide brochure over Landgoed Huize Bergen als feestlocatie met meer informatie of bestel een exemplaar via reserveringen@huizebergen.nl.


Feestvieren in een monumentale Villa

Enkel een (feest) zaal huren of wilt u een stijlvolle feestlocatie reserveren? Landgoed Huize Bergen verzorgt uw feest met groot plezier van a tot z. Van een sfeervolle ontvangst bij knisperend haardvuur tot een knallende dansavond in het prachtige Koetshuis. Het team kenmerkt zich door het creëren van persoonlijke sfeer en warmte, hartelijke service en oog voor detail. Een prachtige aangeklede dinertafel, kleurrijk bloemwerk in de feestzaal, een spetterend huwelijksfeest met swingende band of een tuinpad verlicht met fakkels. Uw wens staat centraal en wij denken graag met u mee. 

feesten & overnachten op een landgoed

Landgoed Huize Bergen stelt u ook in de gelegenheid om met uw gezelschap te overnachten tegen verschillende aantrekkelijke tarieven in een van de 80 hotelkamers. Na alle feestelijkheden kunt u de volgende ochtend nagenieten bij een uitgebreid ontbijt in een van onze stijlkamers in de Villa of buiten op het bordes.

ook voor uw jubileum of personeelsfeest 

Landgoed Huize Bergen ligt centraal ten opzichte van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven en is daarmee ideaal als feestlocatie voor personeelsfeesten. Parkeren is gratis op het landgoed en ook reizen per openbaar vervoer is mogelijk. De verschillende feest zalen zijn ideaal om te huren wanneer u kiest voor een groot gezelschap of verschillende thema's. Liever het landgoed buiten gebruiken als feestlocatie decor? Wij denken graag met u mee om uw feest vorm te geven.

 

stel hier uw vraag

Heeft u vragen over onze verschillende feestlocaties en mogelijkheden? Neem dan altijd vrijblijvend contact op met Lian of Sophie via +31(0)73 658 04 00  of per mail via welkom@huizebergen.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van feesten en partijen en kijken samen met u naar een passend aanbod.