LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl >Reserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

FietsarrangementDen Bosch en Vught bieden een prachtige omgeving voor korte en lange fietstochten. Plan een bezoek aan het historische en culturele centrum van Den Bosch of fiets richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en breng onderweg bijvoorbeeld een bezoek aan Nationaal Monument Kamp Vught.

Verleng uw verblijf met een overnachting bij hotel Landgoed Huize Bergen en neem de tijd voor alle bijzonderheden die de omgeving van Vught te bieden heeft. Word uitgerust wakker in een comfortabel ecologisch Coco-Mat bed en geniet van het ontbijtbuffet in de sfeervolle eetzalen van de monumentale Villa.

    arrow   DIRECT online fietsarrangement RESERVEREN  

3-daags fietsarrangement

  • 2 x overnachting met ontbijt voor 2 personen
  • Fietshuur gedurende 1 dag
  • 3-gangen diner op de dag van aankomst
  • Portie bitterballen van de Bourgondiër geserveerd in de Salon
  • Gratis parkeren en wifi 

vanaf € 129,- per persoon

 
Check-in is mogelijk tussen 14.00 en 22.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11:00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is gratis op eigen terrein. Vanuit hier vertrekt u gemakkelijk met de fiets of met openbaar vervoer naar het centrum van Den Bosch. 

TIP: Pop-up design fietsroute in september

Stap op de fiets en maak kennis met BrabantsDesign van nu. Fiets naar plekken waar het bruist van creativiteit! Stap af, neem de tijd en laat je inspireren. Deze pop-up route is tijdelijk te fietsen van 2 t/m 24 september. In het weekend hebben de designlocaties een uniek aanbod! Mis het niet!  lees meer

Den Bosch

Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf ons landgoed reist u per openbaar vervoer of eigen auto in slechts 15 minuten naar het centrum. Liever op de fiets? Dan kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 30 minuten. De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen.

Geniet al winkelend van het prachtige cultuur historisch decor en pauzeer met een heerlijke Bossche Bol op het terras. Plan een tocht over de Binnendieze, breng een bezoek aan het Noord-Brabants Museum of het stedelijk museum voor een tentoonstelling van Van Gogh of Jheronimus Bosch. Ook in Den Bosch zijn de winkels iedere zondag geopend.

Plan uw eigen fietsroute

Fietsen langs natuurgebieden, door de bossen, over onverharde wegen of juist door pittoreske dorpjes. Plan uw eigen fietsroute met hulp van fietseropuit.nl. Natuurlijk helpen wij u graag met tips.

Ontbijt, lunch & diner

Ontbijt serveren wij in de centraal gelegen monumentale Villa ook kunt u hier terecht voor lunch en diner. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan staan wij voor u klaar in de sfeervolle Salon.

 

exclusief toeristenbelasting p.p.p.n.