LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Zakelijk  >  HeidagReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Heidag op een landgoed
unieke locatie voor uw heidagen in regio Den Bosch - Eindhoven 

Een heisessie (ook wel heidag) zorgt voor focus met een team. Indien een team kiest voor een heidag dan geeft dat de ruimte om nieuwe richtingen op te gaan met elkaar. Een heisessie vindt vaak plaats op een externe locatie, dat zorgt ervoor dat er op neutraal gebied weer goed gekeken kan worden naar de relaties en de samenwerking.

heidag en heisessie locaties

De organisatie van een heidag begint met het vinden van de juiste locatie. Landgoed Huize Bergen ligt midden tussen de eeuwenoude bomen en wordt omringd door natuur. Hier vinden gasten voldoende rust, ruimte en privacy. Kies voor exclusiviteit in de Bloembinderij, de intimiteit van de Villa of de ruimte van het Koetshuis. Hier vindt u unieke heidag locaties die een vruchtbare voedingsbodem bieden voor een geslaagde heidag.

Meerdaagse heisessie

Een heisessie kan uit één dag bestaan, maar vaak kiest men ook voor meerdere heidagen. Door meerdere heidagen worden de gasten uit hun normale patroon gehaald en ontstaat er meer gelegenheid om aan de voorafbepaalde doelen te werken. Landgoed Huize Bergen biedt voldoende overnachtingsmogelijkheden. Gasten verblijven in stijlvolle eenpersoons- of tweepersoons hotelkamers. De eerste heidag kan worden afgesloten met een evaluatie onder het genot van een drankje in de Salon. Ontwaak met het gefluit van de vogels uit het park en start de volgende heidag met een ontbijt in een van de sfeervolle eetzalen.

Activiteiten tijdens een heisessie

Een heisessie moet vooral effectief maar ook memorabel zijn. Combineer de belangrijke heidagen daarom met een inspirerende activiteit of ontspannen afsluitende borrel. Staat de bijeenkomst in het teken van samenwerken dan is bijvoorbeeld de workshop "Teambuilding Schapendrijven" een geschikte keuze. Liever een ontspannen afsluiting ten behoeve van de teamspirit? Dan organiseren wij een intieme borrel met diverse luxe hapjes. Kijk in het overzicht teambuilding en workshops voor een kleine selectie inspirerende activiteiten voor bij uw heisessie.  

Meer weten over uw heisessie bij Landgoed Huize Bergen

Heeft u hulp nodig bij de invulling van uw heidag of heidagen dan kijken wij graag met u mee voor het samenstellen van een inspirerend programma. U ontzorgen bij de opzet van een heidag is onze kracht, wij helpen u graag. Voor advies neem contact op met onze afdeling reserveringen via +31 (0)73 658 04 00 of mail naar welkom@huizebergen.nl Wij wensen u alvast een inspirerende en succesvolle heisessie toe! 

 

Den Bosch - Eindhoven

Landgoed Huize Bergen ligt aan de rand van Vught bij de A2 Den Bosch - Eindhoven en is hierdoor goed bereikbaar vanuit heel Nederland. Parketen is gratis op eigen terrein en ook het bijladen van elektrische auto's is hier gratis mogelijk.


 

capaciteit en vergaderzalen | vergaderarrangementen | hotelkamers