LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl >Reserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

herfst arrangement

 

 

 

 

Bewonder de prachtig verkleurende bomen in het park terwijl u geniet van een warme drank en een lokale lekkernij. Daarna bijvoorbeeld op de fiets voor een korte tocht van 5 km richting het historische centrum van 's-Hertogenbosch. 

    arrow   DIRECT online arrangement RESERVEREN  


2-daags HERFSTarrangement De Botanica

vanaf 74,50 per persoon o.b.v. twee personen

 
Check-in is mogelijk tussen 14:00 en 22:00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11:00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is gratis op eigen terrein. Vanuit hier vertrekt u gemakkelijk met de fiets of met openbaar vervoer naar het centrum van Den Bosch. 

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende hotelvleugels op het landgoed. U overnacht met dit arrangement in onze deluxe hotelkamers in de Botanica. bekijk hotelkamers

Ontbijt, lunch & diner

Ontbijt serveren wij in de centraal gelegen monumentale Villa ook kunt u hier terecht voor lunch en diner. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan staan wij voor u klaar in de sfeervolle Salon. 

Den Bosch

Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf ons landgoed reist u per openbaar vervoer of eigen auto in slechts 15 minuten naar het centrum. Liever op de fiets? Dan kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 30 minuten. De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen.

Geniet al winkelend van het prachtige cultuur historisch decor en pauzeer met een heerlijke Bossche Bol op het terras. Plan een tocht over de Binnendieze, breng een bezoek aan het Noord-Brabants Museum of het stedelijk museum voor een tentoonstelling van Van Gogh of Jheronimus Bosch. Ook in Den Bosch zijn de winkels iedere zondag geopend.

exclusief toeristenbelasting p.p.p.n.