LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | ENReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Inspirerende locatie
omringd door natuur, rijk aan historie 

Een succesvolle bijeenkomst start met de nodige hoeveelheid inspiratie. Bij Landgoed Huize Bergen is volop mogelijk voor een inspirerende vergadering, intensieve meerdaagse training, innovatief congres of vernieuwende brainstormsessie. Een inspirerende vergaderlocatie aan de rand van Vught in Brabant. 

Stijlvol vergaderen, het betere overnachten 

De inrichtingen van de 20 vergaderzalen en 80 hotelkamers zijn geïnspireerd op de historie van het landgoed. Comfortabele meubels, klassieke details en een warm knappend haardvuur in de lobby. Proef de huiselijke sfeer van vroeger gecombineerd met de luxe en comfort van heden ten dage.

Ook voor meerdaagse bijeenkomsten en hotelovernachtingen kunt u bij Landgoed Huize Bergen terecht. In 80 verschillende eenpersoons en tweepersoons hotelkamers is het heerlijk overnachten en in de ochtend kan er worden gekozen voor heerlijke croissants en diverse broodjes bij het ontbijtbuffet.  

De vergaderruimtes variëren in zaalcapaciteit van 2 tot 175 personen en bieden een aangename omgeving voor grote en kleine gezelschappen. Op het landgoed bevinden zich verschillende inspirerende vergaderlocaties met zalen en hotelkamers. Hierdoor kan aan iedere groep de juiste sfeer van privacy en intimiteit geboden worden. 
 

Even helemaal niets...
ontdek het verborgen verblijf 

Wat geeft nu meer inspiratie dan de wetten van de natuur?Voor een gevoel van onbereikbaarheid kunt u kiezen voor een inspirerende bijeenkomst in het Verborgen Verblijf.

Ontdek het Verborgen Verblijf; een goed verborgen locatie voor bijeenkomsten met een bijzonder karakter!  

Verscholen tussen de bomen  en bloemen van het Vogeleiland vindt u deze inspirerende locatie in een oase van rust. Een unieke plek voor productpresentaties, brainstormsessies, ‘hei-dagen’ of een borrel. Wilt u het Verborgen Verblijf ontdekken, volg dan de route.

      

Maatschappelijke missie

Landgoed Huize Bergen is een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Opbrengsten uit de exploitatie komen ten goed aan ontwikkeling van Brabantse jongeren naar meer zelfredzaamheid via de Joannes Bosco Stichting. Daarnaast is het conferentiehotel door Green Key op niveau goud gewaardeerd voor de inzet op het gebied van duurzaamheid. 

 

                                           

Reserveer nu uw inspirerende locatie 

Wilt u meer weten over het Verborgen Verblijf, vergaderarrangementen of hotelovernachtingen neem dan contact op met de afdeling Reserveringen via 073 58 04 00 of mail naar reserveringen@huizebergen.nl. Wij helpen u graag verder met de invulling van uw inspirerende bijeenkomst. 

Wilt u na een lange vergadering picknicken bij de waterkant of nieuwe inspiratie op doen door een creatieve break? Samen kijken wij graag wat er mogelijk is binnen uw programma.  

 

Landgoed Huize Bergen wordt omringd door prachtige Brabantse natuur maar ligt tevens nabij het historische stadscentrum van ’s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid van de vergaderlocatie is uitstekend, op enkele minuten afstand ligt de A2 Den Bosch - Eindhoven en op loopafstand  het openbaar vervoer.