LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl >Reserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Kerstdiner 1e & 2e Kerstdag


Geen dagenlange voorbereidingen maar alleen maar genieten van een heerlijk diner in goed gezelschap? Dit jaar kunt u ook tijdens de feestdagen bij Landgoed Huize Bergen komen genieten van een kerstdiner in de sfeervolle Villa.

 

De vele sprankelende lichtjes van de Villa, brandende vuurkorven op het bordes en het prachtige monumentale park al dan niet bedekt met een deken van verse sneeuw . Op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag kunt u in de authentieke Villa komen genieten van een 4 of 5-gangen kerstdiner. Het knetterende hout in de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van dennenbomen creëren samen met goed gezelschap een onvergetelijke kerstbeleving.

kerstdiner 

Na een smaakmakende amuse van de chef kunt u gaan genieten van verschillende voortreffelijke gerechten. Het kerstdiner bestaat op basis van uw keuze uit 4 of 5-gangen. We sluiten af met een heerlijk grand dessert. 

4-gangen kerstmenu  44,50 p.p.

5-gangen kerstmenu  52,50 p.p. 

Aanvang diner vindt plaats tussen 18:00 en 20:00 uur. Graag houden wij rekening met uw dieetwensen. Wij vragen u dit op tijd door te geven zodat wij voor u een aangepast menu kunnen samenstellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een kindermenu te reserveren.

BIJPASSEND WIJNARRANGEMENT  

Wijnen spelen bij het diner een belangrijke rol. Uiteraard kunnen wij u assisteren in het maken van de keuzes voor de juiste combinatie van wijn en spijs. Dit kan door middel van het aanbevelen van een wijn van onze wijnkaart bij de gerechten, maar ook het samenstellen van een passend wijnarrangement behoort tot de mogelijkheden.

4-gangen wijnarrangement  28,00 p.p.
5-gangen wijnarrangement  34,00 p.p. 

PRIVE STIJLKAMER

Bent u met een groot gezelschap en wilt u in een wat intiemere sfeer genieten van dit kerstdiner dan kunt u al vanaf 12 personen een privé stijlkamer te reserveren. Vraag ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.  

reserveren

Het is gewenst dat u uw reservering tijdig plaatst zodat u zeker bent van een tafel. U kunt uw eventuele dieetwensen en reservering doorgeven aan onze afdeling reserveringen via 073 658 04 00 of per mail via reserveringen@huizebergen.nl. 

 

 

 

KERSTBORREL | PRE-KERSTDINER | KERSTARRANGEMENT 


Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw