LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Feestelijk  >  PersoneelsfeestReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Een sfeervolle borrel in besloten kring, een spetterend bedrijfsfeest, een gezellige Sinterklaasmiddag met de kinderen, een stijlvolle productintroductie; de mogelijkheden zijn oneindig. Op het Landgoed met een grootte van ca. 7 hectare, staan 7 gebouwen verspreid, waaronder de Villa en het Koetshuis. Dit maakt het mogelijk om een bedrijfsfeest of evenement te organiseren in volledige privacy en beslotenheid; midden in de natuur en toch uitstekend bereikbaar voor uw gasten.


Een sfeervol bedrijfsfeest in Landgoedstijl

Het enthousiaste team van Landgoed Huize Bergen heeft als missie om bij u en uw gasten een warme herinnering achter te laten door de hartelijke service, de gemoedelijke sfeer en de stijlvolle ambiance.
Het Koetshuis, wat dateert uit 1916, is uitermate geschikt voor een sfeervol feest en de authentieke Villa biedt daarnaast intieme ruimtes voor kleine gezelschappen. Landgoed Huize Bergen, gelegen nabij Den Bosch in Brabant, stelt u ook in de gelegenheid om met uw gezelschap te overnachten tegen verschillende aantrekkelijke tarieven in een van de 80 hotelkamers. Na alle feestelijkheden kunt u de volgende ochtend nog even nagenieten bij een uitgebreid ontbijt in een van onze stijlkamers in de Villa of buiten op het bordes.

Uw bedrijfsfeest op maat & in stijl

Graag denken wij met u mee over een perfecte invulling en aankleding van uw feest. In de loop der jaren hebben wij een aantal zeer professionele en gastvrije leveranciers om ons heen verzameld, welke u op diverse gebieden van dienst kunnen zijn. Wij zoeken graag met u mee naar dat ene bijzondere liveoptreden, die mooie bos paarse bloemen of dat speciale oosterse hapje. Met oog voor detail staan wij voor u klaar om uw verblijf op Landgoed Huize Bergen onvergetelijk te maken!
Bent u gedurende de dag en/of avond op zoek naar wat actie of wilt u samen met uw collega‚Äôs creatief bezig zijn, dan is dat uiteraard ook mogelijk. De mogelijkheden hiervoor zijn oneindig; een spetterende workshop glasblazen, handboogschieten in het park, samen een kunstwerk maken of een wijnproeverij met bijpassende hapjes. Ons reserveringsteam helpt u graag verder.