LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Zakelijk  >  Private DiningReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Private Dining 

Landgoed Huize Bergen bied de mogelijkheid om met een besloten gezelschap te dineren in een aparte ruimte. Privacy en persoonlijke benadering is ons uitgangspunt. Zoals Private dining bedoelt is. 

Bekijk onze prachtige stijlkamers die zich bevinden in  de authentieke Villa op het landgoed. Hier kunt u genieten van alle privacy en tegelijkertijd ervaart u een huiselijke sfeer. De combinatie met het prachtige park rond om de Villa schept de perfecte ambiance voor een rustig besloten bijeenkomst. Dit onder het gemak van een professioneel bedienend team en verrukkelijke gerechten uit onze keuken. Er is ruimte voor gezelschappen van minimaal 4 en maximaal 18 personen. Bent u met meer personen, dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden.

Graag doen wij u een menuvoorstel. Dit menu kan afhankelijk van uw wensen tot 5 gangen worden uitgebreid. Vanuit onze culinaire bijlage is er de mogelijkheid om een menu op maat samen te stellen. Daarbij hoort natuurlijk ook een passend wijnarrangement. 

Tot 10 personen               € 125,00 p.p.
10 personen of meer        €   95,00 p.p. 

Vergaderarrangement

Een combinatie van vergaderen met aansluitend een besloten diner? Wij regelen het graag voor u. Op basis van beschikbaarheid kunnen wij het dagmenu kosteloos aanbieden. Wanneer het ‘private dining’ betreft zonder vergaderarrangement dan brengen wij ‘toeslag stijlkamer’ in rekening.

Reserveren

Voor reserveringen kunt u contact opnemen via 073 658 0400 of mail naar welkom@huizebergen.nl o.v.v. Private Dining. Heeft u extra wensen of vragen dan horen wij die graag!