LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Zakelijk  >  Conferentiehotel  >  TrainingslocatieReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Een comfortabel en effectief samenkomen
Stijlvolle trainingslocatie nabij Den Bosch

Een hartelijk ontvangst, authentieke ambiance, gastronomische specialiteiten, keuze uit 20 verschillende zalen en overnachtingsmogelijkheden in 80 hotelkamersEen training is intensief en vereist een omgeving die de gewenste rust en privacy biedt. Landgoed Huize Bergen, aan de rand van Vught in Brabant, wordt omringd door een prachtig park met eeuwenoude bomen en heeft als trainingslocatie alles in huis om voor u een comfortabel en effectief samenkomen te verzorgen.

EEN TRAININGSLOCATIE MET EEN WARM HART

Ons hartelijke team denkt graag met u mee om uw training op alle fronten naar wens te laten verlopen. Onze gastheer Thomas verwelkomt u graag persoonlijk bij binnenkomst en gedurende deze intensieve dag staat chef-kok Marcel voor u in de keuken zodat u kunt genieten van bijvoorbeeld een power-break, goed verzorgd lunchbuffet of ter afsluiting een heerlijk diner. Heeft u het gevoel dat de training succesvol is afgerond dan kunt u aan het eind van de bijeenkomst met uw gasten proosten in de sfeervolle bar of buiten op het bordes. 

Maar deze persoonlijke aandacht is niet alles wat deze trainingslocatie uniek maakt, opbrengsten komen ten goede aan de Joannes Bosco Stichting. Met een bijeenkomst bij deze trainingslocaties draagt uw organisatie dus zelf ook iets bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Trainerskamers

Voor de trainer van een meerdaagse bijeenkomst doen we graag iets extra's, want een hele dag voor een groep staan vergt de nodige energie. Op de hotelkamer staat speciaal voor de trainer een Nespresse apparaat en Mr. Jones thee klaar zodat men zich in alle rust en privacy kan voorbereiden op de bijeenkomst. Daarnaast wordt er momenteel gewerkt aan een Coco-Mat pillow-menu zodat het aan het juiste hoofdkussen in ieder geval niet zal liggen. 

Trainingslocaties van het jaar

Landgoed Huize Bergen is in maart uitgeroepen tot trainingslocatie van het jaar 2013. Door stemmen van onze gasten heeft het landgoed een 3e plaats kunnen behalen. Wij zijn heel blij met deze erkenning en hopen dat we u mogen blijven ontvangen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten of een passend arrangement laten samenstellen, wij helpen u graag verder. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de afdeling reserveringen via 073 658 04 00 of per mail via reserveringen@huizebergen.nl.

Landgoed Huize Bergen is zeer centraal gelegen vlakbij de A2 bij ’s-Hertogenbosch/Eindhoven maar ligt verscholen in een prachtig groen park, de perfecte combinatie van rust en ruimte.