LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Feestelijk  >  TrouwlocatieReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

EN | NL

Trouwen op een landgoed
een unieke trouwlocatie in regio den bosch

Trouwen op Landgoed Huize Bergen is genieten in alle rust; van uw partner, uw gasten en alles wat deze bijzondere dag u te bieden heeft. Landgoed Huize Bergen in Brabant nabij Den Bosch is een prachtige trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft.


Brochure

Download hier de uitgebreide brochure met meer informatie of maak een afspraak met Lian of Nikki zodat zij u persoonlijk kunnen adviseren.

download brochure Trouwen & Feesten


 

BEKIJK HET TROUWALBUM VOOR MEER SFEERBEELDEN arrow

trouwlocatie Brabant landgoed  Trouwlocatie Landgoed Brabant  Bruidssuite

ONVERGETELIJKE CEREMONIE IN HET PARK
OF INTIEM DINER ONDER DE EEUWENOUDE BOMEN   

Hier vindt u verschillende unieke trouwlocaties met een rijke geschiedenis en een landgoed met een betoverende groene omgeving. De authentieke Villa daterende uit 1916 heeft diverse stijlkamers voor een intiem diner of gedenkwaardige ceremonie.

Daarnaast biedt het Koetshuis volop mogelijkheden voor een sfeervol feest tot wel 175 personen. Wanneer het weer het toelaat kunt u genieten van een prachtige dag in het weelderige park, lange tafels onder de schaduw van de eeuwen oude bomen, een ceremonie voor de vijver of een borrel op het terras.

Nagenieten tijdens het ontbijt op het bordes

Deze trouwlocatie biedt tevens de mogelijkheid om met heel het gezelschap te overnachten in de ruim 80 hotelkamers op het landgoed. Uiteraard overnachten jullie zelf in de romantische bruidssuite van het Koetshuis. Na alle feestelijkheden de volgende ochtend samen met jullie gasten nog even nagenieten tijdens een uitgebreid ontbijt in een van onze stijlkamers of buiten op het bordes.

trouwdatum in 

Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging met Lian of Nikki via 073 658 04 00 om zeker te zijn van jullie speciale datum. Bij bruiloften vanaf 7500,- ontvang je de huwelijksnacht in de bruidssuite van ons cadeau! 

persoonlijk advies

Proef de romantiek want liefde gaat door de maag. Op jullie bruiloft mag een prachtige taart en een overheerlijk diner niet ontbreken. Onze chef-kok Marcel stelt met veel plezier een verfijnd menu samen. Wensen jullie persoonlijk advies over onze trouwlocatie voor jullie bruiloft dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met Lian of Nikki via 073 658 04 00 of per mail via reserveren@huizebergen.nl.

 

 

 

Landgoed Huize Bergen

 

Trouwlocatie Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant in de driehoek Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Goed bereikbaar en ideaal voor wanneer jullie gasten ontvangen vanuit heel het land want parkeren is gratis en voor jullie bruiloftsgasten bieden wij een speciaal hotelarrangement.