LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | ENReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

 EN

een droom trouwlocatie nabij Den Bosch
jullie bruiloft op een landgoed

Trouwen op Landgoed Huize Bergen is genieten in alle rust; van jouw partner, jullie gasten en verder alles wat deze bijzondere dag te bieden heeft. Aan romantiek, stijlvolle ambiance en prachtige natuur zal het hier aan de rand van Vught en op korte afstand van Den Bosch in ieder geval niet ontbreken. Landgoed Huize Bergen is een droom trouwlocatie voor jullie onvergetelijke dag.  

Bij Landgoed Huize Bergen vind je verschillende unieke trouwlocaties met een rijke geschiedenis en een landgoed met een betoverende groene omgeving. De authentieke Villa daterende uit 1916 heeft diverse stijlkamers voor een intiem diner of gedenkwaardige ceremonie. Daarnaast biedt het Koetshuis volop mogelijkheden voor een sfeervol feest tot wel 175 personen. Wanneer het weer het toelaat kunt u genieten van een prachtige dag in het weelderige park of bij het Verborgen Verblijf.

Brochure

Download hier de uitgebreide brochure met meer informatie of bestel een exemplaar bij Lian of Nikki via reserveringen@huizebergen.nl. Zij helpen jullie graag bij het samenstellen van jullie droom bruiloft in regio Den Bosch.

 

BEKIJK HET TROUWALBUM VOOR MEER SFEERBEELDEN arrow

trouwlocatie Brabant landgoed  Trouwlocatie Landgoed Brabant  Bruidssuite

Nagenieten tijdens het ontbijt op het bordes

Waarom je gasten laten overnachten in bijvoorbeeld Den Bosch wanneer het gewoon kan op de trouwlocatie zelf? Bij Landgoed Huize Bergen is het mogelijk je gasten te laten overnachten in stijl. Op het landgoed hebben wij namelijk ruim 30 tweepersoons- en 50 eenpersoons hotelkamers. Natuurlijk is het voor het bruidspaar mogelijk om zelf in de romantische bruidssuite van het Koetshuis te overnachten. Na alle feestelijkheden kunt u de volgende ochtend nagenieten van jullie trouwdag bij een uitgebreid ontbijt in een van onze stijlkamers of buiten op het bordes.

Liefde gaat door de maag

Op jullie bijzondere trouwdag mag een heerlijk diner niet ontbreken. Samen met jullie stellen we graag een passend menu samen. Bekijk onze brochure voor een aantal suggesties of maak een afspraak op onze locatie voor uitgebreide informatie en tips. Daarnaast hebben wij diverse leveranciers die we jullie kunnen aanbevelen voor bijvoorbeeld decoratie, muziek, bruidstaarten of passend vervoer. 

jullie droom trouwlocaties naar wens

... wij denken graag met u mee. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over Landgoed Huize Bergen als trouwlocatie dan kunt u contact opnemen met Lian of Nikki via 073 658 04 00 of per mail via reserveren@huizebergen.nl. Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant en is heel gemakkelijk bereikbaar vanuit heel het land. Dit maakt het tevens mogelijk om jullie trouwdag te combineren met bijvoorbeeld een fotoshoot in historisch Den Bosch of in een prachtig stukje Brabantse natuur zoals natuurgebied de IJzeren Man.