LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Zakelijk  >  Conferentiehotel  >  Unieke locatieReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Unieke locaties in Brabant
u vindt ze bij Joannes Hospitality

Landgoed Huize Bergen, een unieke locatie omringd door eeuwenoude bomen aan de rand van Vught. Vergaderen, trouwen of feesten op een landgoed van ruim 7,5 hectares en rijk aan historie.

De 20 multifunctionele zalen zijn te vinden in verschillende unieke accommodaties. De in totaal 7 individuele gebouwen maken het mogelijk de privacy te creëren die gewenst is. Organiseer uw congres in de Pauw, geniet van een sfeervol feest in het Koetshuis of plan een kleine bijeenkomst in de centraal gelegen Villa. Met een capaciteit van 2 tot 175 personen is deze unieke locatie uitermate geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Overnachten is mogelijk in de ruim 80 hotelkamers. De inrichting van de kamers is modern maar met een knipoog naar de klassieke details van de Villa of de historie van het landgoed. Voor zakelijk bijeenkomsten kunt u kiezen voor onze standaard vergaderarrangementen. Wens u iets anders, dan maken wij graag een aanbod op maat. bekijk hier de arrangementen >

Deze inspirerende omgeving, het unieke verhaal en ongekende gastvrijheid bieden voldoende mogelijkheden voor een effectieve bijeenkomst.  

Vergaderlocatie met een verhaal
Terug IN de tijd van toen, maar met comfort en luxe van nu

Vergaderen in een historische setting: rijk gedecoreerde stijlkamers, authentieke details en de monumentale Villa uit 1916. Ga terug naar het leven van de vroegere bewoners, de familie van Beuningen – Fentener van Vlissingen, maar met de moderne gemakken van nu. 

De familie van Beuningen – Fentener van Vlissingen was zeer maatschappelijk betrokken. Zo lieten zij in de jaren '30 arbeiderswoningen bouwen voor het toen armlastige Vught en organiseerde ze tijdens de Tweede Wereldoorlog de verstrekking van voedselpakketten voor Kamp Vught. Tegenwoordig is Landgoed Huize Bergen onderdeel van de Joannes Bosco Stichting. De oorspronkelijke doelstelling van de familie heeft niets van haar glans verloren; de opbrengsten komen nog steeds ten goede aan ideële doelen.
 

Ontdek het Verborgen verblijf
een unieke locatie op een eiland

Ervaar een unieke beleving op niveau midden in het groen. Voor een gevoel van onbereikbaarheid kunt u kiezen voor een inspirerende bijeenkomst in het Verborgen Verblijf.

Ontdek het Verborgen Verblijf; een goed verborgen locatie voor bijeenkomsten met een bijzonder karakter!  

Verscholen tussen de bomen  en bloemen van het Vogeleiland vindt u deze inspirerende locatie in een oase van rust. Een unieke plek voor productpresentaties, brainstormsessies, ‘hei-dagen’ of een borrel. Wilt u het Verborgen Verblijf ontdekken, volg dan de route.

       

 

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Is dit de unieke locatie die u zoekt? Vertel ons wat wij voor u kunnen betekenen, wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Bel de afdeling Reserveringen via 073 658 0400 of mail naar reserveringen@huizebergen.nl. Een reservering kunt u ook direct online plaatsen via het reserveringsformulier aan de linkerzijde. 

Landgoed Huize Bergen wordt omringd door prachtige Brabantse natuur en ligt nabij het bruisende centrum van Den Bosch. De bereikbaarheid van deze unieke locatie is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer uitstekend. Op nog geen 4 minuten afstand vindt u de A2 Den Bosch - Eindhoven en op loopafstand ligt station Vught.