LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Zakelijk  >  Conferentiehotel  >  VergaderlocatieReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

Vergaderlocaties in het groen
vergaderen omringd door natuur, rijk aan historie 

In Brabant, op een steenworp afstand van Den Bosch ligt de prachtige vergaderlocatie Landgoed Huize Bergen. Hier vindt u een warme en huiselijke sfeer, een hartelijke ontvangst en uitstekende service. Vergaderen bij Landgoed Huize Bergen is effectief samenkomen in een sfeervolle ambiance. 

vergaderlocatie & hotelkamers

Samen kijken wij graag wat u nodig heeft voor uw vergadering. De in totaal 20 vergaderzalen bieden plaats voor groepen van 2 tot 160 personen. Al onze zalen zijn voorzien van uitstekend gratis wifi netwerk en indien gewenst kan er voor audiovisuele middelen worden gezorgd. Is er behoefte aan veel privacy, dan kunt u gebruik maken van een van de paviljoens op het landgoed zoals het Koetshuis of de Bloembinderij. Voor meerdaagse bijeenkomsten is het mogelijk te kiezen voor een hotelovernachting. Bij Landgoed Huize Bergen zijn 50 eenpersoons en 30 tweepersoons hotelkamers aanwezig.

Vergaderlocaties met een sociaal karakter

De authentieke Villa werd vroeger bewoond door het bijzondere, sociaal bewogen echtpaar Van Beuningen – Fentener – van Vlissingen. Het echtpaar had een groot hart en stelde hoge prioriteit aan het helpen van hun medemens. Dit gedachtegoed is tot op de dag van vandaag nog altijd behouden gebleven en onderdeel van de vergaderlocatie. Landgoed Huize Bergen maakt onderdeel uit van Joannes Hospitality. Een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Opbrengsten uit de exploitatie komen volledig ten goede aan ideële doelen van de Joannes Bosco Stichting

Vergaderbreak met dieren 

Het park creëert talloze mogelijkheden voor een energieke vergaderbreak. Leer uzelf en uw team beter kennen door u te spiegelen aan paarden, verbeter de samenwerking tijdens een workshop schapen drijven of ontdek wat een roofvogel u kan vertellen over uw functioneren. Wij kijken graag samen met u naar een aanbod dat past binnen uw programma. 

Landgoed Huize Bergen de stijlvolle vergaderlocaties voor zakelijk bijeenkomsten in Brabant, omgeving Den Bosch, Eindhoven.  

 

 

capaciteit en zalen | arrangementen | hotelkamers | HEIDAG