LANDGOED HUIZE BERGEN  |  GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT  |  T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL                        NL | EN

huizebergen.nl > Zakelijk  >  Conferentiehotel  >  VergaderruimteReserveer Hotelkamer

Aankomst / Arrival
 title=
Vertrek / Departure
 title=
Promotiecode 

BOEK KAMER


 


Offerte
Bijeenkomst

RESERVEER VOOR:

vergaderruimte in authentieke Villa
stijlvol vergaderen op een landgoed nabij Den Bosch

In de monumentale Villa van Landgoed Huize Bergen vindt u meerdere stijlvolle vergaderruimtes, een sfeervolle bar en een huiselijke atmosfeer. Een vergaderruimte huren voor een bijeenkomst bij Landgoed Huize Bergen staat garant voor een plezierig samenkomen in een prachtige omgeving op korte afstand van Den Bosch. 

vergaderruimtes met uitzicht op het park

De in totaal 20 vergaderruimtes bieden plaats aan groepen van 2 tot 160 personen. De opzet van het landgoed en de diverse gebouwen met sub ruimtes maken het mogelijk om de privacy te creĆ«ren die gewenst is. In het zalenoverzicht vindt u de verschillende vergaderruimtes en zaalcapaciteit per vergaderruimte. Voor dag-vergaderingen of meerdaagse-bijeenkomsten hebben wij basis vergaderarrangementen samengesteld om u op weg te helpen.

Overnachten in een van de 80 hotelkamers 

Meerdaagse bijeenkomst of wilt u voor overnachten in verband met het vroeg klaarzetten van de vergaderruimtes dan kunt u gebruik maken van onze hotelkamers. Hier kunt u kiezen voor eenpersoons Boomgaard hotelkamers,  ideaal voor de zakelijke gast. Wie graag wat meer luxe heeft en in een tweepersoonskamer verblijft kan kiezen voor de Zwaluw of Koetshuis hotelkamers. Bekijk hier de hotelkamers.

ruimte huren op historisch landgoed

Landgoed Huize Bergen, is gesitueerd vlakbij Den Bosch en kent net als deze binnenstad een rijke historie. Bij binnenkomst in de authentieke Villa proeft u de sfeer van vroeger; originele details, rijk gedecoreerde vergaderruimte en uitzicht op de eeuwenoude bomen. De huiselijke sfeer van toen maar met de comfort en moderne faciliteiten van nu. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u vragen of wenst u een vergaderruimte te reserveren dan helpen bij u graag verder. Via het reserveringsformulier kunt u uw wensen aan ons doorgeven of natuurlijk per telefoon of e-mail. 

bereikbaarheid 

U vindt Landgoed Huize Bergen centraal in Brabant en nabij afslag 24 van de A2 Den Bosch - Eindhoven. Parkeren kan gratis op het landgoed en voor wie elektrisch rijdt is het mogelijk gratis uw auto op te laden. 

Vergaderruimte op een landgoed Den Bosch   hotelkamers landgoed Den Bosch   Vergaderruimtes op een landgoed Den Bosch