Let it sparkle
Let it sparkle
Laat je verrassen & geniet
Laat je verrassen & geniet
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Let's Celebrate together!

De mooiste tijd van het jaar is bijna aangebroken. December staat in het teken van genieten met je dierbaren. Met elkaar terug kijken naar het afgelopen jaar en samen proosten op volgend jaar! Vier de decembermaand bij Landgoed Huize Bergen in Vught, of het nu een groot personeelsfeest is, of een intieme private dining wij staan voor jullie klaar om de decembermaand onvergetelijk te maken. Het nieuwe jaar inluiden? Ook dit vier je bij Landgoed Huize Bergen.

 

Meer informatie

 

Vier de kerst en nieuwjaarborrel in stijl

Landgoed Huize Bergen is een historisch landgoed gelegen in een prachtig park van 7,5 hectare met eeuwenoude bomen. De sfeervolle en stijlvolle aankleding maakt het landgoed magisch, laat de magie zijn werk doen en maak jullie personeelsborrel, bedrijfsfeest, of private diner onvergetelijk. Er komt stiekem best veel kijken bij het organiseren van een kerstborrel. Wij staan graag voor je klaar om jullie wensen te bespreken.

 

Offerte aanvragen

Culinair December

Laat je verrassen door een magisch hoogstaand 4- 5 of 6 gangerdiner in het landhuis. Geniet met collega's van wat ons landgoed je te bieden heeft. Lekker lang tafelen en de successen van het afgelopen jaar vieren onder het genot van heerlijk eten, bubbels & wijnen. 

 

Restaurant & salon

Voetjes van de vloer in het Koetshuis

Vier jullie kerst/ nieuwjaarsborrel of ander personeelsfeest in stijl en maak er een echt feestje van! Ga met de voetjes van de vloer in het Koetshuis en zing mee met de legendarische, (foute) kerstmuziek.... All I want for Christmas,.... Dit belooft een mooie avond te worden! Blijven jullie lekker overnachten in onze hotelkamers?

 

Hotelkamers

Winter Wonderland

Het prachtige park van Landgoed Huize Bergen is magisch in de winter, zeker als het heeft gesneeuwd. Maak een mooie wandeling en geniet van de rust. Wil je de drukte iets meer opzoeken dan ben je binnen no time in het centrum van 's-Hertogenbosch. Geniet na de wandeling van een goed glas wijn bij de knetterende openhaard. 

 

Ontdek de omgeving

 

 

Proef de Decembersfeer

"Alles voor een onvergetelijke kerstborrel en nieuwjaarsreceptie"

Een kerst of nieuwjaarsborrel vieren bij Landgoed Huize Bergen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Contact opnemen