GARNALEN-CROQUET VAN HOLTKAMP
2 stuks | Hollandse garnaal | aioli | rustieke baguette | wit of bruin
16.5
KALFSVLEES-CROQUET VAN HOLTKAMP
2 stuks | Hollands kalf | mosterd-mayo | rustieke baguette | wit of bruin
12.5
GROENTEN-CROQUET VAN HOLTKAMP
2 stuks | groenten-ragout | mosterd-mayo | rustieke baguette | wit of bruin
12.5
INGELEGDE ZALM
Heks’nkaas | wakame | gepocheerd ei | rustieke baguette | wit of bruin
12.5
BOEREN ROOMBRIE
warm geserveerd | champignon |ui | aceto | rustieke baguette | wit of bruin
12.5
SALADE ZST
ingelegde zalm | scampi | tonijn | avocado
19.50
LANGOUSTINE BISQUE
garnituur van rivierkreeftjes | geserveerd met brood en boter
15
POKÉ BOWL ZALM & TONIJN
avocado | wakame | mango | edamame ponzu | Asian-mayo
17
POKÉ BOWL TOFU
avocado | wakame | mango | edamame ponzu | Asian-mayo
17
Zoetigheid
FRIANDISES
3 stuks uit eigen patisserie
4.5
ZOETE CHARLOTTE
vanille-ijs | yoghurtijs | citroensorbet | rood fruit compote | slagroom
14
Bites
OESTERS 23
½ dozijn | citroen | sjalot | rode wijnazijn
PATA NEGRA 22
Iberico | 80 gram
FALAFEL 7.50
3 stuks | medina-crème
INDISCHE DAHL 14
paratha | granaatappelpitjes | yoghurt
CAMEMBERT 14
|zuurdesem | aceto | walnoot
CHEF'S BORRELPLANK 24
zoute oude kaas | fuet | gemarineerde olijven |
Pata Negra | 2 bitterballen | 2 gamba’s in look |
chicken tulpjes | verse chips
AMBACHTELIJKE BROODBOL 6.50
roomboter | aioli | groene pesto
VERSE CHIPS 6.50
warm geserveerd | spicy-mayo | truffel-mayo
BITTERGARNITUUR 8.50
8 stuks | mayo | curry | gesnipperde ui
BITTERBALLEN VAN HOLTKAMP 9.50
6 stuks | Black Angus | mosterd-mayo
GROENTEN BITTERBALLEN VAN HOLTKAMP 8.50
6 stuks | mosterd-mayo