Lunch menu

Geserveerd tussen 12:00 en 16:00 uur


GARNALEN-CROQUET VAN HOLTKAMP
2 stuks | Hollandse garnaal | aioli | rustieke baguette | wit of bruin
16.5

KALFSVLEES-CROQUET VAN HOLTKAMP
2 stuks | Hollands kalf | mosterd-mayo | rustieke baguette | wit of bruin
12.5

GROENTEN-CROQUET VAN HOLTKAMP
2 stuks | groenten-ragout | mosterd-mayo | rustieke baguette | wit of bruin
12.5

INGELEGDE ZALM
Heks’nkaas | wakame | gepocheerd ei | rustieke baguette | wit of bruin
12.5

BOEREN ROOMBRIE 
warm geserveerd | champignon |ui | aceto | rustieke baguette | wit of bruin 
12.5

SALADE ZST 
ingelegde zalm | scampi | tonijn | avocado
19.50

LANGOUSTINE BISQUE
garnituur van rivierkreeftjes | geserveerd met brood en boter
15 
 
POKÉ BOWL ZALM & TONIJN 
avocado | wakame | mango | edamame ponzu | Asian-mayo
17
 
POKÉ BOWL TOFU 
avocado | wakame | mango | edamame ponzu | Asian-mayo 
17

 
Zoetigheid


FRIANDISES
3 stuks uit eigen patisserie
4.5

ZOETE CHARLOTTE
vanille-ijs | yoghurtijs | citroensorbet | rood fruit compote | slagroom
14

 

Bites


OESTERS 23
½ dozijn | citroen | sjalot | rode wijnazijn
 
PATA NEGRA 22
Iberico | 80 gram
 
FALAFEL 7.50 
3 stuks | medina-crème
 
INDISCHE DAHL 14 
paratha | granaatappelpitjes | yoghurt

CAMEMBERT 14 
|zuurdesem | aceto | walnoot  
 
CHEF'S BORRELPLANK 24
zoute oude kaas | fuet | gemarineerde olijven |
Pata Negra | 2 bitterballen | 2 gamba’s in look |
chicken tulpjes | verse chips
 
AMBACHTELIJKE BROODBOL 6.50
roomboter | aioli | groene pesto
 
VERSE CHIPS 6.50
warm geserveerd | spicy-mayo | truffel-mayo
 
BITTERGARNITUUR 8.50
8 stuks | mayo | curry | gesnipperde ui
 
BITTERBALLEN VAN HOLTKAMP 9.50
6 stuks | Black Angus | mosterd-mayo
 
GROENTEN BITTERBALLEN VAN HOLTKAMP 8.50
6 stuks | mosterd-mayo