Geserveerd tussen 12:00 en 16:00 uur
GARNALEN-CROQUET VAN HOLTKAMP
2 stuks | Hollandse garnaal | aioli | rustieke baguette | wit of bruin
16.5
KALFSVLEES-CROQUET VAN HOLTKAMP
2 stuks | Hollands kalf | mosterd-mayo | rustieke baguette | wit of bruin
12.5
GROENTEN-CROQUET VAN HOLTKAMP Ⓥ
2 stuks | groenten-ragout | mosterd-mayo | rustieke baguette | wit of bruin
12.5
INGELEGDE ZALM
Heks’nkaas | wakame | gepocheerd ei | rustieke baguette | wit of bruin
12.5
BOEREN ROOMBRIE Ⓥ
warm geserveerd | champignon |ui | aceto | rustieke baguette | wit of bruin12.5
SALADE ZST
ingelegde zalm | scampi | tonijn | avocado
geserveerd met brood en boter
19.5
LANGOUSTINE BISQUE
garnituur van rivierkreeftjes | geserveerd met brood en boter
15
POKÉ BOWL ZALM & TONIJN
avocado | wakame | mango | edamame | ponzu | Asian-mayo | sushirijst
17
POKÉ BOWL TOFU Ⓥ
avocado | wakame | mango | edamame | Asian-mayo | sushirijst
17
3 stuks uit eigen patisserie
7.5
ZOETE CHARLOTTE
vanille-ijs | yoghurtijs | citroensorbet | rood fruit compote | slagroom
14
onderstaande bites worden geserveerd tussen 12:00 uur en 21:00 uur
OESTERS
½ dozijn |citroen | sjalot | rode wijnazijn
23
PATA NEGRA
Iberico | 80 gram
22
FALAFEL Ⓥ
3 stuks | medina-crème
8
INDISCHE DAHL Ⓥ
paratha | granaatappelpitjes | yoghurt
14
CAMEMBERT Ⓥ
minimaal 15 minuten bereidingstijd
warm uit de oven | zuurdesem | aceto | walnoot
14
CHEFS BORRELPLANK
zoute oude kaas | fuet | gemarineerde olijven | Pata Negra
2 bitterballen | 2 gamba’s | chicken tulpjes | verse chips
24
AMBACHTELIJKE BROODBOL Ⓥ
Geserveerd met roomboter
8.5
onderstaande bites worden geserveerd tussen 12:00 uur en 23:30 uur
VERSE CHIPS Ⓥ
warm geserveerd | spicy-mayo | truffel-mayo
6.5
BITTERGARNITUUR
8 stuks | mayo | curry | gesnipperde ui
8.5
BITTERBALLEN VAN HOLTKAMP
6 stuks | Black Angus | mosterd-mayo
9.5
GROENTEN BITTERBALLEN VAN HOLTKAMP Ⓥ
6 stuks | mosterd-mayo
8.5
Ⓥ geschikt voor vegetariërs