Stijlvol vergaderen
Stijlvol vergaderen

Vergaderen in een Monumentaal Landhuis

Het Landhuis beschikt over X stijlkamers die worden gebruikt als vergaderruimte.

De Zitkamer

De Zitkamer bevindt zich in het midden, op de eerste verdieping, van het landhuis. Een ruime zaal met veel daglicht en met directe toegang tot het balkon aan de achterzijde van het landhuis. De Zitkamer is uitgerust met een digitaal presentatiescherm en in te richten met iedere gewenste opstelling.

De Pianokamer

Deze kamer op de eerste verdieping in het landhuis klinkt als muziek in de oren. Waan je in de tijd van toen met het comfort van nu. In deze kamer zijncreatieve ideeen gegarandeerd! 

De kamer van Mevrouw en Meneer

De kamer van Mevrouw en Meneer, de Slaapkamer van mr. en mevrouw bevindt zich op de eerste verdieping van het landhuis. Een fijne, lichte vergaderzaal met erker en zonsverduistering middels authentieke markiezen.

De rode logeerkamer

De rode logeerkamer is gesitueerd op de eerste verdieping van het Landhuis.

Koffie- en theefaciliteiten bevinden zich op de gang van deze verdieping en worden gedeeld met de andere vergaderzalen.

De Koffie corner

Maak tijdens uw vergadering gebruik van onze coffee corner(s) en geniet van onbeperkt koffie en
thee.

 

Vergaderen in het Koetshuis

Het Koetshuis is gebouw in 1916 en en beschikt over een grote vergaderzaal, een subruimte met daarin de koffie- en theefaciliteiten en een kleine spreekkamer.

De Koetszaal is samen met de Deel en het Gareel te combineren tot een grote ruimte met bar en daarmee zeer geschikt voor feesten of congressen.

Vergaderen in de Bloembinderij

Met de Bloembinderij bieden wij een prettige en intieme accommodatie, die zich uitstekend leent voor trainingen en opleidingen van groepen tot 24 personen. De privacy van een groep kan in de Bloembinderij volledig gegarandeerd worden.

Het Koolmeesje

13 m2 | 4 carré | de Bloembinderij

Het Koolmeesje is gesitueerd in gebouw de Bloembinderij en een fijne kleine vergaderruimte voor maximaal 4 personen. In de ruimte zijn eigen koffie- en theefaciliteiten aanwezig.

Reserveer het Koolmeesje in combinatie met de Tuinkamer en een vergaderarrangement of vraag om een offerte op maat.

De Tuinkamer

In de Bloembinderij bevindt zich een vergaderruimte genaamd de Tuinkamer en een subruimte genaamd het Koolmeesje. De vergaderruimte en de subruimte zijn beide voorzien van eigen koffie en thee faciliteiten.

M2 74 | L 12,3 | B  5,9 | H 2,9 

De Boomgaard

In de Boomgaard liggen in totaal drie vergaderzalen. De uitstraling is modern met een knipoog naar de historie van de plek. Vroeger begon op deze plek namelijk de appelboomgaard van het landgoed.

Ook beschikt de Boomgaard over een gezellige foyer met koffie- en theefaciliteiten. Een ruimte tevens gebruikt kan worden als break-out ruimte.

Daarnaast bevinden zich 25 eenpersoons hotelkamers in de Boomgaard.

De Pauw

200 m2 | 36 carré | 160 theater

De Pauw is de grootste zaal op het landgoed en een moderne en multifunctionele accommodatie. De aangrenzende foyer, de Patrijs, beschikt over een eigen bar en kan worden gebruikt voor ontvangst, lunch en diner.

Reserveer de Pauw in combinatie met een vergaderarrangement of vraag om een offerte op maat wanneer het gaat om een bijeenkomst of congres van korte duur.

Ontwerp zonder titel (3).png

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij Landgoed Huize Bergen. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Neem contact op    Offerte aanvragen