Culinair & Gastvrij
Culinair & Gastvrij

Laat u verrassen door een culinaire beleving


Wij verwennen onze gasten graag met heerlijke gerechten. Onze Chef-kok Gijs Geerts verrast u graag met de meest uiteenlopende gerechten, wij gebruiken streekproducten en producten van over de grens voor de ultieme smaakbeleving. In het landhuis beschikken wij over 3 restaurants: de “Kinderkamer”, de kamer van Mijnheer en de “Eetkamer”.

U kunt aan tafel tussen 12:00 en 16:00 uur voor diverse lunchgerechten en vanaf 18:00 uur voor het diner. 


Ons restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag.
 

Menukaart diner Menukaart lunch

 

 

De Kinderkamer

Voor een lunch, diner of high tea kunt u terecht in ons gezellige restaurant. Dit restaurant was voorheen de kinderkamer en wordt nu gebruikt om u te laten genieten van een échte culinaire beleving.

 

Reserveren  Contact

De kamer van Mijnheer

In de kamer van Mijnheer wordt in de ochtend het uitgebreide ontbijt geserveerd. Daarnaast bent u van harte welkom voor o.a. speciale gelegenheden zoals een private diner. 

 

Offerte aanvragen

De Eetkamer

Geniet van zakelijke diners, of andere speciale gelegenheden van ons restaurant de Eetkamer. In de Eetkamer heeft u een prachtig uitzicht over ons landgoed.

Offerte aanvragen

Het Terras

Geniet op ons terras van heerlijke gerechten en dranken met een prachtig uitzicht op het landgoed en het monumentale landhuis.

De Salon

In de salon bent u welkom voor een klein hapje en een drankje. U kunt in deze ruimte terecht voor o.a. een receptie, een afsluitende (zakelijke) borrel. 

ma - do tot 00:00
vr - za tot 01:00
zo tot 23:00 

Streekproducten

Wij zijn er trots op dat we voor een groot deel van onze gerechten streekproducten gebruiken. Deze producten zijn van goede kwaliteit en zijn minder belastend voor het milieu.

Sinds januari 2022 zijn wij een samenwerking aangegaan met Euro-Toques Nederland. Restaurants aangesloten bij Euro-Toques werken met duurzame- eerlijke- en streekproducten.