Website slider (30).png
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Bootje varen op de Binnedieze

Beleef al het moois dat Den Bosch en omgeving te bieden hebben vanaf het water. Ontdek samen met een gids het unieke waterstelsel van de Binnendieze. Of boek een rondvaart, huur een sloep of maak gebruik van de watertaxi's en geniet van de andere schitterende wateren rondom de binnenstad. 

Het vaarseizoen is in Den Bosch van 1 april tot en met 31 oktober. Wil je het water op, check dan vooraf goed de mogelijkheden.

 

Meer informatie

De Bossche Zomer

Van 1 juli t/m 4 september 2022 vindt in gemeente ’s-Hertogenbosch De Bossche Zomer plaats. In deze periode zijn er verschillende zomerse activiteiten gepland zoals o.a. een buitenbioscoop, theaterfestival Boulevard en Costa Del Silo waarbij het 'gezellig samenkomen met lekker eten en drinken' centraal staat.

 

Lees meer over de Bossche Zomer

 

 

De IJzeren Man, hét Paradijs op zomerse dagen

 

Zonnen, zwemmen, vertoeven op het terras, loungen op een strandbedje, een grote speeltuin voor de kids en diverse wateractiviteiten. Een heerlijke plek voor een strandwandeling of lekker dagje uit. Dit alles in een bosrijke omgeving.

Behalve genieten van de mooie omgeving, zwemmen en zonnen, heeft het Strandbad nog veel meer te bieden! Voor jong en oud zijn er het gehele jaar allerlei mogelijkheden wat betreft strandrecreatie. Denk aan spelen in de speeltuin maar ook volledig verzorgde teambuilding en groepsuitjes of de hoogte in bij het klimbos. Voor ieder wat wils!

Meer informatie & tickets kopen