Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Landgoed Huize Bergen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Two hearts, one journey
Two hearts, one journey
Forever begins today
Forever begins today
Happily ever after starts here
Happily ever after starts here
Tying the knot in style
Tying the knot in style
A love to remember
A love to remember

Aankleden bruid
en bruidegom

Ceremonie

De Toost

Aansnijden
Bruidstaart

Diner

Afsluitend feest

Overnachting in
de Bruidssuite

Jullie trouwdag op één locatie?

Zeg, “ja, ik wil!” onder de eeuwenoude bomen of in één van onze bijzondere stijlkamers in het landhuis. Landgoed Huize Bergen ligt in een bosrijke omgeving en biedt verschillende mogelijkheden, van een intieme tot grootse bruiloft.

Offerte op maat

Laat ons je helpen om je droombruiloft werkelijkheid te maken en bespreek je wensen met onze Wedding & Eventplanners. Voor verdere informatie betreffende beschikbaarheid, tarieven en onze uitgebreide trouwarrangementen, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.

❝ Bij Landgoed Huize Bergen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan. ❞

Offerte aanvragen 

Kom trouwen op een bijzondere locatie

Gefeliciteerd met jullie verloving! En wat leuk dat jullie interesse hebben in Landgoed Huize Bergen als jullie trouwlocatie. Landgoed Huize Bergen is dé perfecte locatie als jullie de bruiloft op één locatie wensen te vieren. Zowel voor het aankleden voor de grote dag, de ceremonie, de toost, het aansnijden van de taart, het diner, het bruisende feest én een overnachting in onze bruidssuite verwelkomen wij jullie graag. In de ochtend staat er een héérlijk uitgebreid ontbijt voor jullie en jullie gasten klaar zodat er teruggekeken kan worden naar een onvergetelijke trouwdag.

 

ons verhaal

 

❥ Aankleden bruid en bruidegom

Een prachtige jurk, een schitterend driedelig pak, wat jullie ook kiezen, dit is een speciaal moment! De fotograaf legt de emotionele momenten vast tussen jou en je meest dierbaren. De jurk en het pak worden tentoongesteld, het licht in de kamer brengt een romantische gloed. De sieraden, de schoenen, aan alles is gedacht. Zodra jullie er klaar voor zijn, volgt de eerste ontmoeting bij de grand stairway.

❥ De ceremonie

De ceremonie kan plaatsvinden in één van onze stijlkamers in het Landhuis of met mooi weer op het Landgoed onder de eeuwenoude bomen. Waar jullie ook voor kiezen, wij zorgen ervoor dat jullie droombruiloft werkelijkheid wordt! Na de ceremonie is het tijd voor de toost en wordt er met familie en vrienden geproost op jullie geluk!

❥ De toost!

Of het nu met champagne, wijn of een ander drankje is, een toost op een bruiloft is een prachtige manier om liefde en geluk te vieren. Het symboliseert het begin van een nieuw gedeeld avontuur voor het bruidspaar. De toost kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. De bar is geopend!

❥ Aansnijden van jullie bruidstaart

Het aansnijden van de bruidstaart is een belangrijk moment op de bruiloft. Het staat symbool voor de belofte van jullie liefde en het begin van een nieuw leven samen. Er zijn verschillende locaties op het landgoed waar we de taart kunnen presenteren, zodat alle gasten van dit prachtige moment kunnen genieten.

❥ Bruiloftsdiner

Een huwelijksfeest is niet compleet zonder heerlijk eten. Onze getalenteerde chef-koks bereiden een culinair meesterwerk voor jou en je gasten, met aandacht voor zowel smaak als presentatie. Onze menu's worden aangepast aan jouw voorkeuren en dieetwensen, zodat elk gerecht een culinair hoogtepunt wordt. Natuurlijk horen hier ook mooie bijpassende wijnen bij. Onze sommelier verrast jullie graag!

❥ Dansen in Het Koetshuis

Jullie eerste dans als getrouwd stel, omringd door dierbaren, is een moment om voor altijd te koesteren. Bij Het Koetshuis op Landgoed Huize Bergen creëren we de perfecte setting voor dit magische moment.

Later op de avond kunnen jullie hier samen met vrienden en familie genieten van jullie favoriete muziek. Het Koetshuis is dé plek om lekker feest te vieren!Lees meer over Het Koetshuis

❥ Bruidssuite in Het Koetshuis

Na een dag vol liefde, geluk en festiviteiten, verdienen jullie het om te ontspannen en te genieten van een intiem moment samen als nieuwgetrouwd stel. Onze prachtige bruidssuite op Landgoed Huize Bergen biedt een romantische toevluchtsoord voor deze speciale nacht.

Met een sfeervol interieur en luxe voorzieningen is onze bruidssuite ontworpen met jullie comfort en geluk in gedachten. Geniet van de ruime en elegant ingerichte kamer, een royaal bed en een eigen badkamer met een diep bad voor de ultieme ontspanning.

Deze kamer bevindt zich in Het Koetshuis; tevens zijn er acht gastenverblijven in Het Koetshuis aanwezig. De volgende ochtend kunnen jullie met familie genieten van een heerlijk ontbijt.

 

 

Ontdek de Bruidssuite