Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Landgoed Huize Bergen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Beste Prijsgarantie

Vier de feestdagen

Tijdens de feestdagen erop uit met het hele gezin? Dan bent u bij Landgoed Huize Bergen in Vught aan het juiste adres.

Wij organiseren de gezelligste activiteiten voor de hele familie. Denk aan een brunch, dinerbuffet, high tea of overnachting. Zo maakt u van iedere feestdag een bijzonder moment. De feestdagen bij Landgoed Huize Bergen staan garant voor zorgeloze, ontspannen en vermakelijke momenten tijdens Pasen, Hemelvaartsdag, Bevrijdingsdag, Pinksteren, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar.

Bekijk ons actuele aanbod. Van welke feestdag wilt u iets bijzonders maken?

Overnachten en dineren op Landgoed Huize Bergen

Verwen uzelf met een lekker lang weekend weg in Brabant. Geniet van een luxe hotelkamer, een uitgebreid ontbijtbuffet in het landhuis en diverse faciliteiten.

Kies een volledig verzorgd arrangement en ontdek het landgoed en de diverse bijgebouwen tijdens een verfrissende wandeling. Bij de openhaard binnen of op het verwarmde en overdekte terras buiten geniet u na met een heerlijke kop thee, koffie met taart. Of, een heerlijk glas goede wijn van onze wijnkaart. Onze sommelier inspireert u graag!

 

Een arrangement voor alle wensen!

De omgeving van Den Bosch en Vught biedt prachtige wandel- en fietsroutes door de natuur. Daarnaast bent u vanaf het landgoed en hotel binnen 30 minuten in het centrum van Den Bosch. Met het OV of auto goed te bereiken. Ook leuk als fietstocht!

Ontdek ook de vele leuke actviteiten voor jong en oud in onze omgeving zoals de Efteling en Beekse Bergen of ga wandelen op de Vughtse Heide en verken de prachtige heidevelden te voet. Er zijn diverse wandelroutes beschikbaar, variërend in lengte en moeilijkheidsgraad, die u langs de mooiste plekjes van de heide voeren.

2-daags Shop Arrangement

2-daags Shop Arrangement

2-daags Romantisch Arrangement

2-daags Romantisch Arrangement

3-daags Culinair Arrangement

3-daags Culinair Arrangement

3-daags Fiets Arrangement

3-daags Fiets Arrangement

Vigor* Vught | Michelin Arrangement

Vigor* Vught | Michelin Arrangement