Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Landgoed Huize Bergen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Rijke Historie
Rijke Historie
Maatschappelijk Betrokken
Maatschappelijk Betrokken
Beste Prijsgarantie

Ons Verhaal

Ons verhaal is er een van maatschappelijke betrokkenheid. Ontstaan vanuit de wens van voormalig bewoonster van het landgoed, Charlotte van Beuningen, en uitgegroeid tot de kern van onze organisatie.

Met dank aan al onze gasten en de gasten van EIGENTIJDSERF kunnen wij via de Joannes Bosco Stichting jaarlijks diverse doelen steunen. De stichting kiest daarbij bewust voor projecten gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant die wel 'een steuntje in de rug' kunnen gebruiken. 

Ontmoetingshuis
De historie van Landgoed Huize Bergen kent vele verhalen. Het zomerverblijf werd opleidingscentrum wat zich doorontwikkelde tot hotel. Maar bovenal is en blijft Landgoed Huize Bergen een ontmoetingshuis. Deze historie van Landgoed Huize Bergen is samengebracht in het boek 'Huize Bergen - honderd verhalen' geschreven door Ton de Jong. 

 

Ontdek de Geschiedenis

 

Waar geloven wij in
Bijdragen aan onvergetelijke ontmoetingen, dat is onze passie. Altijd met oog voor detail, excellente kwaliteit en vanuit onze eigen authenticiteit. 

Bij Landgoed Huize Bergen wordt u gezien als onze persoonlijke gast. Hier geniet u van warmte, stijlvolle details, die vertrouwde huiselijkheid van vroeger maar dan met hedendaags comfort.

Wij nemen u mee in ons erfgoed en laten u graag onderdeel uitmaken van onze nalatenschap. Wees welkom, voel u thuis en blijf betrokken.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Onze inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen zijn door duurzaamheidskeurmerk Green Key beloond met niveau goud. Maar we gaan nog een stapje verder. We hechten er grote waarde aan dat alles klopt: gezond ondernemerschap, sociaal werkgeverschap, geven aan onze naasten en de natuur en investeren in het werken en leven met een lach.

Al onze gezamenlijke idealen zijn terug te brengen naar de kern van wat we zo graag doen; de ideale omgeving creëren om samen te groeien.

 

Maak kennis met onze 5 MVO idealen:

 

Joannes Hospitality

Joannes Hospitality

Green Key