Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Landgoed Huize Bergen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Beste Prijsgarantie

Kom meivakantie vieren bij Landgoed Huize Bergen in Vught!

Welkom bij Landgoed Huize Bergen, dé bestemming om meivakantie in stijl te vieren. Geniet van een onvergetelijk verblijf in onze accommodatie, omgeven door de serene schoonheid van ons landgoed in Vught, nabij 's-Hertogenbosch.

Anders dan de andere schoolvakanties, is het in deze periode nooit te warm of te koud. Heerlijk weer om te genieten van de diverse activiteiten met het hele gezin in de omgeving van Vught. Toe aan een weekje weg, lekker uitwaaien, wandelen door de bossen, een vakantie in eigen land. Wie wil er in het voorjaar nu niet wakker worden met uitzicht op een sereen landgoed en ontbijten in een monumentaal landhuis?

Deze meivakantie bieden wij diverse arrangementen aan, ontworpen om u te laten genieten van bijvoorbeeld leuke activiteiten zoals fietsen en wandelen, een heerlijk diner in ons restaurant en een luxe overnachting in een van onze hotelkamers op het landgoed zoals bijvoorbeeld in De Botanica, De Boomgaard, Het Koetshuis of De Zwaluw.

Onze luxe hotelkamers zijn tot in de kleinste details ontworpen en in diverse mooie stijlen om u een onvergetelijk verblijf te bieden. De hotelkamers vindt u op het landgoed in onze vrijstaande hotelaccommodaties op 5 minuten wandelen van het landhuis waar u terecht kunt voor het ontbijt, lunch, brunch, koffie en thee met gebak of een culinair verrassingsmenu met duurzame en lokale producten geselecteerd door onze chef-kok.

 

Wat is er in Brabant allemaal te doen tijdens de meivakantie?

De meivakantie viert u met het hele gezin in Noord-Brabant. Lekker ravotten in speelbossen en klimparken bij de IJzeren Man in Vught (centraal gelegen in Noord-Brabant) of een dagje naar een pretpark of dierentuin. De meivakantie 2024 valt tussen 27 april en 5 mei, vaak met nog een extra week ervoor of erna. Alle tijd dus voor leuke uitstapjes in Noord-Brabant! En wat is er fijner dan na een heerlijke dag op stap genieten van een diner en luxe hotelkamer op Landgoed Huize Bergen? Ons team heet u van harte welkom!

 

Bekijk hier onze arrangementen

 

Laat u inspireren door het aanbod van de mooiste steden, prachtige natuur en andere toplocaties in Noord-Brabant!

Boek bij een van deze leuke activiteiten ook een arrangement bij Landgoed Huize Bergen en geniet van een heerlijk weekendje weg of korte vakantie in eigen land!Bekijk het actuele aanbod uitjes op VisitBrabant.nl

 

 

Van welke feestdag wilt u iets bijzonders maken?