Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Landgoed Huize Bergen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Beste Prijsgarantie

Bezoek de Open Monumentendag bij Landgoed Huize Bergen in Vught!

Op zondag 15 september 2024 zal de Open Monumentendag plaatsvinden.

U bent van harte uitgenodigd om het monumentale landhuis te verkennen en u te verdiepen in de rijke geschiedenis terwijl u de prachtige stijlkamers bezoekt.

In het landhuis zijn er verschillende elementen die u terugbrengen naar 'toen', zoals de schilderijtjes in de Kinderkamer, de Eetkamer en de portretten van Charlotte en Willem van Beuningen in de Salon. We koesteren de geschiedenis en het erfgoed van dit prachtige landhuis en zetten ons in om deze met de grootst mogelijke zorg te bewaren voor toekomstige generaties.

Om de ware schoonheid en betekenis van dit monument te ervaren, nodigen we u uit om het zelf te komen ontdekken. Mis deze kans niet om ondergedompeld te worden in de tijdloze pracht van het Landhuis. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

 

Wat is er in Brabant allemaal te doen tijdens de Open Monumentendag?

Elk jaar in het tweede weekend van september zijn duizenden prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Open Monumentendag 2024 vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september. Het thema is ‘Routes, Netwerken en Verbindingen’, wat ruimte geeft aan onze wederom creatieve programmering. Een veelbelovend vooruitzicht! Ook dit jaar openen wij onze deuren voor het publiek, wij heten u van harte welkom bij Landgoed Huize Bergen in Vught.

 

Lees meer over de VriendenLoterij Open Monumentendag

 

Laat u inspireren door het aanbod van de mooiste steden, prachtige natuur en andere toplocaties in Noord-Brabant!

Boek bij een van deze leuke activiteiten ook een arrangement bij Landgoed Huize Bergen en geniet van een heerlijk weekendje weg of korte vakantie in eigen land!Bekijk het actuele aanbod uitjes op VisitBrabant.nl

 

 

Van welke feestdag wilt u iets bijzonders maken?