Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Landgoed Huize Bergen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Beste Prijsgarantie

Kom Pinksteren vieren bij Landgoed Huize Bergen in Vught!

Welkom bij Landgoed Huize Bergen, dé bestemming om Pinksteren in stijl te vieren. Geniet van een onvergetelijk verblijf in onze accommodatie, omgeven door de serene schoonheid van ons landgoed in Vught, nabij 's-Hertogenbosch.

Dit Pinksterweekend bieden wij diverse arrangementen aan, ontworpen om u te laten genieten van bijvoorbeeld leuke activiteiten zoals fietsen en wandelen, een heerlijk diner in ons restaurant en een luxe overnachting in een van onze hotelkamers op het landgoed zoals bijvoorbeeld in De Botanica, De Boomgaard, Het Koetshuis of De Zwaluw.

Onze luxe hotelkamers zijn tot in de kleinste details ontworpen en in diverse mooie stijlen om u een onvergetelijk verblijf te bieden. De hotelkamers vindt u op het landgoed in onze vrijstaande hotelaccommodaties op 5 minuten wandelen van het landhuis waar u terecht kunt voor het ontbijt, lunch, brunch, koffie en thee met gebak of een culinair verrassingsmenu met duurzame en lokale producten geselecteerd door onze chef-kok.

 

Wat is er in Brabant allemaal te doen tijdens het Pinksterweekend?

Pinksteren valt altijd precies 10 dagen na Hemelvaart. Omdat tweede Pinksterdag altijd een maandag is, heeft iedereen een lekker lang weekend. Genoeg tijd dus om leuke dingen te gaan doen!

 

Bekijk hier onze arrangementen

 

Laat u inspireren door het aanbod van de mooiste steden, prachtige natuur en andere toplocaties in Noord-Brabant!

Boek bij een van deze leuke activiteiten ook een arrangement bij Landgoed Huize Bergen en geniet van een heerlijk weekendje weg of korte vakantie in eigen land!Bekijk het actuele aanbod uitjes op VisitBrabant.nl

 

 

Van welke feestdag wilt u iets bijzonders maken?