Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Landgoed Huize Bergen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Een onvergetelijke dag

Zeg ja ik wil!, Onder de eeuwenoude bomen, of in één van onze bijzondere stijlkamers in het Landhuis. Landgoed Huize Bergen ligt in een bosrijke omgeving en biedt verschillende mogelijkheden, van een intieme tot grootse bruiloft.

Jullie bijzondere dag op een bijzondere trouwlocatie

Gefeliciteerd met jullie verloving! En wat leuk dat jullie interesse hebben in Landgoed Huize Bergen als jullie trouwlocatie. Landgoed Huize Bergen is één van de bijzondere trouwlocaties van Noord-Brabant én daarom de perfecte locatie voor jullie bijzondere dag!

Lees meer over onze bijzondere locatie via

ons verhaal

 

Jullie dag op één trouwlocatie

Landgoed Huize Bergen is dé perfecte locatie als jullie de bruiloft op één locatie wensen te vieren. Zowel voor het aankleden voor de grote dag, de ceremonie, de toast, het aansnijden van de taart, het diner, het bruisende feest één een overnachting in onze bruidssuite verwelkomen wij jullie graag. In de ochtend staat er een héérlijk uitgebreid ontbijt voor jullie en jullie gasten klaar zodat er teruggekeken kan worden naar een onvergetelijke trouwdag!

De door jullie gekozen stijlkamers, het bordes, de bruidssuite en hotelkamers in het Koetshuis zijn inbegrepen in de zaalhuur.

Hotelkamers Koetshuis

De ceremonie

Landgoed Huize Bergen is een officiële trouwlocatie in Vught. De ceremonie kan plaatsvinden in één van onze stijlkamers in het Landhuis of met mooi weer op het Landgoed onder de eeuwenoude bomen. Waar jullie ook voor kiezen, wij zorgen ervoor dat jullie droombruiloft werkelijkheid wordt!

Na de ceremonie is het tijd voor de toost en wordt er met familie en vrienden geproost op jullie geluk!

Culinaire hoogstandjes

Heerlijke culinaire gerechten mogen niet ontbreken tijdens jullie mooie bruiloft. Onze Chef-Kok Gijs Geerts zorgt er samen met zijn team voor dat jullie in de watten worden gelegd met de mooiste gerechten van het seizoen. Natuurlijk horen hier ook mooie bijpassende wijnen bij. Onze sommelier verrast jullie graag!

Bruisend feest

Tijd om met de voetjes van de vloer te gaan in het Koetshuis! Het Koetshuis leent zich uitstekend voor een bruisend feest!

Offerte op maat

Bij het organiseren van jullie droombruiloft komt heel veel kijken. Onze weddingspecialisten denken graag met jullie mee. Neem contact met ons op als een rondleiding wenst op onze locatie of als je andere vragen hebt. Wij staan graag voor jullie klaar via reserveringen@huizebergen.nl.

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen