Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Landgoed Huize Bergen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Huiselijk & Luxueus
Huiselijk & Luxueus
Slapen onder de sterren
Slapen onder de sterren
Beste Prijsgarantie

Informatie

Landgoed Huize Bergen ligt verscholen in een prachtig park met eeuwenoude bomen. Hier, aan de rand van Vught, vindt u alles om een verblijf onvergetelijk te maken: rijk gedecoreerde stijlkamers, authentieke details, een warm welkom en gastronomische specialiteiten. Dit alles op korte afstand van 's-Hertogenbosch. Het restaurant, de Salon en receptie zijn gesitueerd in het monumentale landhuis wat dateert uit 1916.

De 89 hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. Landgoed Huize Bergen wordt omgeven door natuurschoon, ligt nabij de mooiste natuurgebieden van Brabant en tegelijkertijd op steenworp afstand van het historische centrum van Den Bosch. 

Bekijk beschikbaarheid

Receptie

De receptie vindt u in het monumentale landhuis. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via 0736580400. 

Gratis WiFi

U kunt gratis gebruikmaken van ons WIFI netwerk op het gehele landgoed, inclusief de kamers. 

Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd in de stijlkamers van het landhuis. 
  Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 10:00 uur.
  Zaterdag en zondag van 08:00 tot 11:00 uur. 

Gratis parkeren

Het hotel is zeer goed bereikbaar en parkeren is gratis.

Roken is verboden

Roken is in al onze gebouwen en hotelkamers verboden. 

Inchecken

Op de dag van aankomst kunt u inchecken om 14:00 uur.

Uitchecken

Op de dag van vertrek verzoeken wij u vriendelijk om voor 11:00 uur uit te checken. 

Snooze

Een 'late check-out' tot 13:00 uur is mogelijk voor 20 euro op basis van beschikbaarheid. Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden voor een langer verblijf. 

Restaurant

Wij verwelkomen u graag in het landhuis voor lunch en diner. U kunt aan tafel tussen 12:00 en 16:00 uur voor diverse lunchgerechten en vanaf 18:00 uur voor het diner.

Voor meer informatie, het menu of het reserveren van een tafel kunt u terecht bij de receptie.

Salon

U bent van harte welkom in de Salon of op het terras voor een hapje en een drankje. 

Ma - do tot 00:00 
Vr - za tot 01:00 
zo tot 23:00 

Wanneer er na 23:30 geen gasten meer aanwezig zijn in de Salon zal deze eerder sluiten. 

Fietsen

De omgeving van Landgoed Huize Bergen biedt volop mogelijkheden voor lange en korte fietstochten. Fietsen huren is mogelijk via de receptie. Wij verhuren ook electrische fietsen. Wij geven u graag fiets- en wandelroute tips.

Wandelroute

Als onze gast kunt u gebruikmaken van de Augmented Reality wandelroute 'Herleef Landgoed Huize Bergen'. Door middel van audio en video neemt huisknecht Steven Vonk u mee terug in de tijd, over het landgoed en door Vught terwijl hij vertelt over het leven op Landgoed Huize Bergen.

De route is verkrijgbaar bij de receptie of te downloaden via de app 'Knooppunt Vught' in Google Play Store of App store. 

Wasservice

Van maandag t/m vrijdag kunt u gebruikmaken van onze wasservice. Ook een strijkbout en strijkplank kunt u opvragen bij onze receptie. 

Duurzaam

De Botanica is gebouwd volgens de duurzame principes van Passief bouwen. Er is gewerkt met extra geisoleerde gevels, daken en vloeren. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat waardoor de installaties voor het verwarmen en koelen beperkt kunnen worden. Hierdoor wordt er vier keer minder energie verbruikt dan bij standaard bouw en wordt de CO2 uitstoot tijdens uw verblijf tot een minimum beperkt. 

Green key

Wij zijn in het bezit van duurzaamheidskeurmerk Green Key. Onze inzet op het gebied van duurzaam- en maatschappelijk verantwoord ondernemen is beloond met goud. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Meer informatie is te vinden op www.greenkey.nl

Historisch landgoed
van 7,5 hectare

89 kamers

Een gezellig & luxe
restaurant

Sfeervolle salon
voor een
hapje & een drankje

Ruim
terras met
prachtig
uitzicht