Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Landgoed Huize Bergen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Culinair en Gastvrij
Culinair en Gastvrij

Een culinaire beleving

Neem plaats in Het Restaurant voor een heerlijk culinair diner. Onze chef-kok verrast u graag met de meest uiteenlopende gerechten.

Wij gebruiken streekproducten én producten van over de grens. In Het Landhuis beschikken wij over drie prachtige stijlkamers waar wij onze gerechten serveren: De Kinderkamer, De kamer van Mijnheer en De Eetkamer.

Bij Landgoed Huize Bergen kunt u genieten van een à la carte lunch. Wij serveren voor het diner uitsluitend een seizoensgebonden 3-, 4- of 5-gangen menu Experience, uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen en allergieën. Gelieve deze bij uw reservering te vermelden. Ook serveren wij heerlijke bijpassende wijnen en/of cocktails. Vraag ook naar het bites menu voor bij een gezellige borrel in De Salon.Speciale dagen en feestdagen

Soms, op bijzondere dagen en feestdagen, openen we ons restaurant ook op zondag. Deze extra dinergelegenheden worden gecommuniceerd via onze socialemediakanalen. Bij twijfel, en als u geen gebruik maakt van sociale media, kunt u altijd contact opnemen via e-mail naar receptie@huizebergen.nl of door te bellen naar +31 73 658 04 00.


Openingstijden Het Restaurant en De Salon

Lunch | Maandag tot en met zondag: 12:00 uur tot 15:00 uur.

Diner | Maandag tot en met zaterdag: 18:00 uur tot 21:00 uur.

 

Openingstijden De Bar in De Salon

Zondag tot en met donderdag: tot 23:00 uur.

Vrijdag en zaterdag: tot 00:00 uur.Onze betaalwijze – PIN/CARD ONLY

Bij Landgoed Huize Bergen accepteren we geen betalingen meer met contant geld. Wij vragen u om uw rekening met een betaalkaart te voldoen. Wij accepteren de betaalkaarten van Maestro, Visa, Mastercard, Diners club & American Express.

 

Reserveer een tafel: 073-658 04 00 of boek via The Fork

 Reserveer direct een tafel

 

 

 

Streekproducten

Wij zijn er trots op dat we voor een groot deel van onze gerechten streekproducten gebruiken. Deze producten zijn van goede kwaliteit en zijn minder belastend voor het milieu.

Sinds januari 2022 zijn wij een samenwerking aangegaan met Euro-Toques Nederland. Restaurants aangesloten bij Euro-Toques werken met duurzame- eerlijke- en streekproducten.

De Kinderkamer

Voor een diner kunt u terecht in ons sfeervolle restaurant. Dit restaurant was voorheen de kinderkamer en wordt nu gebruikt om u te laten genieten van een échte culinaire beleving.

 

Reserveren  Contact

De kamer van Mijnheer

In de kamer van Mijnheer wordt in de ochtend het uitgebreide ontbijt geserveerd. Daarnaast bent u van harte welkom voor o.a. speciale gelegenheden zoals een private diner. 

 

Offerte aanvragen

De Eetkamer

Geniet van zakelijke diners, of andere speciale gelegenheden van ons restaurant de Eetkamer. In de Eetkamer heeft u een prachtig uitzicht over ons landgoed.

Offerte aanvragen

Het Terras

Geniet op ons terras van heerlijke gerechten en dranken met een prachtig uitzicht op het landgoed en het monumentale landhuis.

De Salon

In de salon bent u welkom voor een klein hapje en een drankje. U kunt in deze ruimte terecht voor o.a. een receptie, een afsluitende (zakelijke) borrel.