Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Landgoed Huize Bergen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Culinair en Gastvrij
Culinair en Gastvrij

Laat u verrassen door een culinaire beleving

Neem plaats in ons restaurant voor een heerlijk culinair diner. Onze keukenbrigade verrast u graag met de meest uiteenlopende gerechten, wij gebruiken streekproducten én producten van over de grens voor de ultieme smaakbeleving. In het landhuis beschikken wij over drie prachtige stijlkamers waar wij onze gerechten serveren: de Kinderkamer, de kamer van Mijnheer en de Eetkamer.

U kunt aan tafel tussen 12.00 uur en 15.00 uur voor diverse lunchgerechten van onze kaart.
Vanaf 18.00 uur kunt u bij ons terecht voor een heerlijk culinair diner. Laat uzelf verrassen door een 3-, 4- of 5-gangen verrassingsdiner met dagverse producten.

 


Openingstijden restaurant en de salon:

 

Lunch

Maandag tot en met zondag: 12:00 uur tot 15:00 uur

 

Diner

Maandag tot en met zaterdag: 18:00 uur tot 21:00 uur

 

Salon (bar)

Zondag tot en met donderdag tot 23:00 uur

Vrijdag en zaterdag tot 00:00 uurReserveer een tafel: 073-658 04 00

 

 

De Kinderkamer

Voor een diner kunt u terecht in ons sfeervolle restaurant. Dit restaurant was voorheen de kinderkamer en wordt nu gebruikt om u te laten genieten van een échte culinaire beleving.

 

Reserveren  Contact

De kamer van Mijnheer

In de kamer van Mijnheer wordt in de ochtend het uitgebreide ontbijt geserveerd. Daarnaast bent u van harte welkom voor o.a. speciale gelegenheden zoals een private diner. 

 

Offerte aanvragen

De Eetkamer

Geniet van zakelijke diners, of andere speciale gelegenheden van ons restaurant de Eetkamer. In de Eetkamer heeft u een prachtig uitzicht over ons landgoed.

Offerte aanvragen

Het Terras

Geniet op ons terras van heerlijke gerechten en dranken met een prachtig uitzicht op het landgoed en het monumentale landhuis.

De Salon

In de salon bent u welkom voor een klein hapje en een drankje. U kunt in deze ruimte terecht voor o.a. een receptie, een afsluitende (zakelijke) borrel. 

Streekproducten

Wij zijn er trots op dat we voor een groot deel van onze gerechten streekproducten gebruiken. Deze producten zijn van goede kwaliteit en zijn minder belastend voor het milieu.

Sinds januari 2022 zijn wij een samenwerking aangegaan met Euro-Toques Nederland. Restaurants aangesloten bij Euro-Toques werken met duurzame- eerlijke- en streekproducten.