Feesten & Vieren
Feesten & Vieren

Feestlocatie op maat

Op zoek naar een feestlocatie? Wij ontvangen u graag met familie, vrienden of collega's voor een onvergetelijke dag of een bruisend feest. Of het nu gaat om een jubileum, reünie, verjaardag, intieme borrel, groot diner of kleine receptie, wij kijken graag samen met u naar een verrassende samenstelling.

Het Koetshuis

Het Koetshuis is als feestlocatie uitermate geschikt voor grote bruisende feesten tot wel 150 personen. Bent u met een kleinere groep gasten dan maken wij de feestzaal zo intiem mogelijk door delen van de zaal te sluiten.Bent u met een klein en intiem gezelschap dan bieden de stijlkamers in het landhuis uitkomst om te huren als feestlocatie.

Verjaardag of Jubileum

Wilt u uw verjaardag of jubileum vieren in stijl? Wij staan graag voor u klaar om een onvergetelijk feest te verzorgen.

Wilt u meer informatie of een rondleiding?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Babyborrel

Een zwangerschap en het krijgen van een kindje is één van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven en dat moet gevierd worden!

Bij Landgoed Huize Bergen kunnen jullie terecht voor verschillende babyborrels, zoals een Gender reveal, of een kraamfeest. Nog even lekker samen genieten voordat jullie grootste bezit wordt geboren? Kom dan lekker samen genieten van ons romantische arrangement voor jullie Babymoon. En proost op jullie gelukt (met alcholvrije cava).

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op