Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Landgoed Huize Bergen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Bijzondere fietsroutes Vught en omgeving

Verblijft u in ons hotel dan heeft u een mooie uitvalbasis voor diverse fietstochten.
Vught en de omgeving leent zich uitstekend voor lange en korte fietstochten. Binnen 20 minuten bent u in het gezellige 's-Hertogenbosch, de hoofdstad van Noord-Brabant. Hier kunt u o.a. lekker winkelen, genieten van een drankje op één van de vele terrassen of een museum bezoeken. 

Wilt u de omgeving echt leren kennen, huur dan een E-bike of boek het fietsarrangement en verken de mooie bossen, dorpen en heiden en nog veel meer van wat het mooie Brabant te bieden heeft. 

 

 

 

Liberation Route Vught

Bezienswaardigheden
De route brengt je langs historische plaatsen, getekend door moed, verdriet, angst en hoop. Soldaten, inwoners, vluchtelingen en bezetters zagen hier hun levens veranderen. Sta stil bij wat er tijdens de oorlog allemaal gebeurde in Noord-Brabant en op deze plekken in het bijzonder.

Op de weg die bevrijders door Europa volgden, van Normandië tot Berlijn, vind je interactieve luisterplekken: de Liberation Route Europe. Zo ook in Noord-Brabant. Op elk van deze locaties is een hoorspel te beluisteren over de belevenissen van één of meerdere personen in 1944 en 1945.

Bekijk Route