Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Genieten van een zomervakantie in Noord-Brabant

 

De temperaturen blijven stijgen in Nederland. Voor zonnig weer kun je gerust in Nederland blijven en genieten van wat ons mooie land te bieden heeft. Neem ook zeker een bezoek aan Noord-Brabant in overweging, hier kun je ontspannen, fietsen, lekker eten en genieten van de prachtige natuur.

Landgoed Huize Bergen heeft een centrale liggen voor het maken van diverse uitstapjes. Binnen 10 minuten sta je voor de Sint Jan in 's-Hertogenbosch. Op een echte zomerse dag kun je heerlijk loungen en zwemmen bij de Ijzeren Man. Of maak een verkoelende wandeling in de bossen. Neem plaats op ons zonnige terras of zoek een plekje in de schaduw en geniet van een verkoelend drankje terwijl je uitkijkt over het prachtige landgoed.

 

Ontdek de omgeving

Het terras met prachtig uitzicht over het landgoed is dé plek waar je een zomerse dag wil doorbrengen. Er is altijd wel een plekje te vinden in de zon of in de schaduw. Gewoon even lekker ontspannen met een verkoelend drankje, wat wil je nog meer? 

 

Reserveer een plekje

Om het verblijf zo aangenaam en compleet te maken bieden wij diverse arrangementen aan. De arrangementen zijn altijd inclusief een gastronomisch meergangen diner in ons restaurant de 'Kinderkamer'.

Bekijk onze arrangementen

Wil je de omgeving verkennen op de fiets? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij verhuren 'normale' fietsen en Ebikes. Er zijn verschillende fietsroutes beschikbaar. Wij kijken graag met je mee welke route het beste aansluit op jullie wensen. 

Fietsen in omgeving Vught

In de zomer is er van alles te doen in omgeving Vught / 's-Hertogenbosch. Er zijn diverse (gastronomische) festivals die worden georganiseerd. Daarnaast zijn er activiteiten die de gehele zomer plaatsvinden, zoals een boottocht over de Binnendieze!

 

Bekijk de (zomer) activiteiten