Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hoi Dianne, wat leuk dat we jou mogen verwelkomen in ons team! Zou je jezelf eens willen voorstellen?

Wat leuk om mezelf te mogen voorstellen vanuit deze twee prachtige locaties Landgoed Huize Bergen & EIGENTIJDSERF. Na een kort uitstapje van iets meer dan een jaar buiten de Hospitality ben ik weer terug van weg geweest!

Voor iedereen die mij nog niet kent: Ik ben Dianne oftewel Dian. Na de Hotel Management School in Maastricht begonnen op de afdeling reserveringen en vanuit daar doorgegroeid naar een mooie sales functie.

Met de kennis en ervaring die ik daaruit heb opgedaan helemaal klaar voor deze leuke nieuwe uitdaging. Ik heb heel erg veel zin om weer in mijn oude en vertrouwde wereld aan de slag te gaan en kijk er naar uit om mooie (nieuwe) relaties aan te gaan.

Wat is je eerste indruk van Landgoed Huize Bergen & EIGENTIJDSERF?

Mijn eerste indruk is heel erg goed! Ik kende de locaties natuurlijk al wel een klein beetje maar ben verrast door de mooie vernieuwingen die er doorgevoerd zijn en stappen die er zijn gezet.

Het warme welkom van mijn nieuwe collega’s kenmerkt de gastvrijheid van beide locaties. Daarnaast vind ik het erg mooi dat de Joannes Bosco Stichting achter de beide locaties zich inzet voor jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Waar haal je in jouw functie het meeste energie uit?

Ik krijg veel energie van het ontmoeten van nieuwe mensen. Daarnaast maak ik graag de juiste match tussen de locatie en de meeting die men in gedachte heeft.

Als ik dan nog net dát stapje extra kan zetten waarmee we je kunnen verrassen of een creatieve oplossing kan bieden ben ik op mijn best/krijg ik het meeste energie.

Persoonlijk kennismaken met Dianne? Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Contact 

Bijzonder vergaderen Ons verhaal